Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When he died » 5.2

When he died

5 aug 2010 - 1:12

314

0

205



5.2

Een drama stel waren we niet de 2 jaar daarna, we waren het perfecte beroemde koppel, zoals ze het zeiden. Maar aan alles wat mooi is komt een einde. Net als aan deze relatie. Nee hij had het niet uitgemaakt, en ik ook niet.

het was 20 September 2010.
Bill en ik liepen niks vermoedend rchting de winkelcentrum voor een shopdag, toen er oppeens een meisje opduiktte en tegen me begon te scheeuwen dat Bill van haar was en dat ik heb van haar had afgepakt.
'Ik waarschuuw je een keer, je laat Bill met rust!' ze stond daar met een pistol. 'Rustig, je weet niet wat je doet, leg die pistol neer' zei Bill rustig. 'ik weet heel goed wat ik doe!' Ze keek naar mij en richte hem naar mij toe waardoor ik een stap naar achter zette van schrik. 'Daar schrok je van hè' zei ze hen stapte dichter naar me toe. Ze haalde de trekker over. Ik sloot mijn ogen en wachtte op de klap, maar die kwam niet. Ik hoorde een doffe klap. Ik opende mijn ogen en zag Bill voor me liggen, bewusteloos, tenminse zo leek het. Hij was in zijn borst geraakt. 'O shit' hoorde ik het meisje zeggen. Ik liet me snikkend naast hem vallen. 'Jij kutwijf! kijk wat je gedaan hebt' Scheeuwde ik naar het meisje die nu wel haar pistol laat vallen en met tranen naar Bill kijkt. 'S..Saleen' Hoorde ik onder me. Bill keek me aan. 'Ja lieverd' zei ik zacht. op de achtergrond hoorde ik sirenes. Bill opende ze zijn mond om wat te zeggen, maar sloot hem weer. 'Shh...je hoeft niks te zeggen, zometeen word je behandeld en word je weer helemaal beter' en ik gaf hem en kus op zijn voorhoofd.

Was dat maar zo, werd hij maar beter. In plaats dat het beter ging, ging het alleen maar slechter.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.