Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My second life as a vampire [afgewerkt] » Save the world, my world, my family.

My second life as a vampire [afgewerkt]

8 aug 2010 - 11:28

639

6

392



Save the world, my world, my family.

jep mensen, ik weet dat Bella zoiets nooit zou doen. Maar ze heeft een Ãœber intelligent plan... ^^ dat gaat werken/of niet. Dan weet ik nog niet zeker (A) anyway: ENJOY =D

Bella (pov)
Op het moment dat ze de spuit in Linde duwde, keek ik Renesmee aan. Ze knikte en we wisten beiden wat we moesten doen. Met een zachte grom draaide ze zich om naar de jongen en beet hem in zijn schouder:
'AU! GODVERDOMMES KLEIN KRENG!'
ze draaide de arm om van de jongen die brak met een harde KRAK
De oude man keek verstoord om. Hij dook ineen en sprong op Renesmee af, ik, dankbaar voor de afleiding, rende op Linde af. Ik pakte haar arm en wilde mijn mond net op de plek zetten toen Jesse op me af sprong. Hij hield mijn armen in de houdgreep. Achter me hoorde ik Renesmee huilen en grommen. Waarschijnlijk het huilen van de pijn dat ze Linde niet kon redden.
'AAAAAH Dood MIJ DOOD MIJ!' gilde Linde hard.

Edward (POV)
Samen met mijn familie stond ik bij de deuren. We hoorden Linde iets roepen wat we allemaal herkende. Die smeekbede hadden we bijna allemaal ge-uit. Behalve Seth en Jake natuurlijk. 'Jongens, als we nu niet aanvallen is het TE LAAT!' riep Seth. Hij was woedend, ookal had hij geen idee wat er aan de hand was daarbinnen. Ik herkende de blik in zijn ogen. Zo had ik er ook uitgezien toen ik Bella wilde redden van James. Maar we waren niet snel genoeg voor mij.
'Oke, jongens, genoeg gewacht. We gaan!' riep ik.
Jasper en Emmet knikte. Ook Carlisle en Esmé gingen klaar staan. één voor één glipten we allemaal door het raam naar binnen. Toen we in de ruimte kwamen waar het allemaal gebeurde, troffen we een verschrikkelijk slagveld aan..

Renesmee (POV)
Ik keek om me heen. Er lagen een paar jongens, bewusteloos of dood. IK had die jongens gedood. Omdat ik niet naar Linde toe kon komen. Het ging perongeluk. Ik had niet uit ze gedronken. Nee, dat niet. Maar ik had hun nek omgedraaid alsof het kippen waren. Ik schaamde me. Ik had nog nooit een mens gedood. Mijn moeder werd vastgehouden door 8 jongens. Jongens als Jake, die een vampier ook aankonden met een groepje mensen. Haar hoofd werd vastgehouden en met één slechte beweging, kon haar hoofd erafgetrokken worden. Ik snoof. Dat zou niet gaan gebeuren. Tranen begonnen te lopen van onmacht. Linde gilde nog steeds. Het proces was te ver gevorderd om het te stoppen. Ik wist dat mama het gif er nog uit had willen zuigen. Daar was ze mee bezig voor ze werd vastgegrepen door Jesse.
'Papa, opa, oma, Jake, Seth, Tante Rosalie en Alice, Oom Jasper en Emmet het spijt me', fluisterde ik zacht. Plotseling was er een harde BONK.
De jongen die me vasthield lag op de grond. Overal was nu chaos. Mama was los. Jake vocht met de jongen die naast mij stond. Papa en Emmet vochten met de jongens die mama vasthielden. Ik begon naar Linde te rennen. Misschien was het niet te laat, misschien kon ik het tegen houden.
Onderweg kwam ik Seth tegen, die door de kamer Racete. Voor me bij Linde aankwamen hoorden we geschreeuw dat alles overstemde en het was niet Linde. Geoffrey McGregor werd vastgehouden door Emmet. Snel legde mama het verhaal uit aan papa, die daarna vol walging naar de man keek. Hij begon te praten.
'Dus jij wil graag onsterfelijk worden, MENEER McGregor?' De man bewoog niet.
'Wat jij wilt.' zei hij toen simpel en hij zette zijn tanden in de nek van de man.

Linde lag nog steeds vastgebonden en schreeuwde om de dood. Naast haar, op de grond lag Geoffrey McGregor, ooit statig, nu schreeuwend naar de dood. Seth pakte het schreeuwende liggen op in zijn bek en rende de deur uit. We wisten allemaal wat hij met de man zou doen. Maar niemand hield hem tegen. Een pijnlijke dood was alles wat hij verdiende. Hij zou het nooit halen tot onsterfelijk.


Woehoee ik heb een hoofdstuk op vakantie gemaakt =D
Ciaoo <3


Reacties:

1 2

BreakingDawn
BreakingDawn zei op 14 sep 2010 - 14:25:
Sneu maar ik snap één dingetje niet helemaal....
Hoe kunnen die mannen Bella nou vasthouden? Of zijn het ook vampiers? Anders is ze toch veel sterker?

Melding alsjeblieft en snel verder


realMe
realMe zei op 28 aug 2010 - 21:22:
snel verder please, please.


flipdodo
flipdodo zei op 21 aug 2010 - 20:51:
hoe super spannend!!!
linde mag niet veranderen!!
weetje, ik ben echt verslaafd aan jou verhaal <3
melding please??
xxx


twinsis
twinsis zei op 8 aug 2010 - 14:32:
Leuk !
Snel verder
Xx Melis
Melding ?


LaxPush
LaxPush zei op 8 aug 2010 - 14:17:
Ahw, wat zielig voor Seth ö. Ik heb zó veel medelijden met die arme Seth ö.
Maar als Linde niet meer gered kan worden, als ze een vampier wordt, is ze niet meer Seths imprent. Want ze kunnen niet imprenten op vampiers ö. Arme, arme Seth ö.