Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » {TH} `From Player To Gay´ (Twincest) » From Player To Gay {04}

{TH} `From Player To Gay´ (Twincest)

9 aug 2010 - 9:47

391

0

225



From Player To Gay {04}

Dood staar ik voor me uit. Het is al half 7 's avonds en Tom is sinds vanochtend al weg en nog steeds niet terug gekomen. Ik maak me vreselijk veel zorgen, hij neemt ookal zijn mobiel niet op. Ik heb hem al zo'n zestien keer gebelt. Plots hoor ik een sleutel in het slot gaan en gaat nog geen tel later de deur open. Tom komt wankelend binnen met twee meisjes. "Haaii Broertje" zegt hij heel overdreven met een dikke tong. Ik spring op van de bank en kijk hem boos aan. "Tom waar was je? Ik maakte me zorgen" hij geeft me een klopje op me schouder en ik ruik een walm van alcohol. "Tom! je hebt gedronken en twee sletten mee genomen" ik kijk de meisjes vies aan en zij barsten in lachen uit. "Meiden het is beter dat jullie gaan" ik duw ze de deur uit en zodra ik hem sluit wordt ik ruw omgedraait en drukt Tom zijn lippen op de mijne. Ik geniet en zoen hem terug. Dit kan niet hij is dronken, morgen weet hij niks meer! Ik duw hem van me af en geef hem een klap. "Tom!" Aan zijn arm trek ik hem naar boven en stampvoetend loop ik de badkamer in. Hij begint te kokhalsen en ik duw zijn hoofd boven de wc. "Tom toch waarom doe je dit nou?" fluister ik en hou zijn vlechten vast zodat hij daar niet over heen kotst. "Ik hou van jou" mompelt hij in de wcpot en daarna klinkt een luid geluid van kots. "Ja Tom, ik hou ook van jou" zeg ik lichtelijk geïrriteerd. "Bill?" ik kijk hem aan "Mag ik bij jou liggen?" Ik schud me hoofd. "Nee Tom"
Hij kijktm me met puppyogen aan, daar kan ik toch geen nee tegen zeggen?
"Okee vooruit" meteen begint hij weer te kotsen "Maar dan moet je daar wel mee stoppen."

"Lig je lekker?" vraag ik en kijk Tom aan die ik perfect heb ingestopt. Hij knikt en klopt naast zich op mijn bed "Kom erbij" Ik klim over hem heen en ga naast hem liggen. "Weetje?" zegt hij
"Nou?" mompel ik wat half slaperig.
"Dit is geen droom, Billchen" Hij sluit weer zijn armen om me heen en drukt zoals daarvoor een kus op me schouder. "ik weet het" mompel ik en sluit me ogen.

Reactie?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.