Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » {TH} `From Player To Gay´ (Twincest) » From Player To Gay {05}

{TH} `From Player To Gay´ (Twincest)

9 aug 2010 - 9:48

591

2

248



From Player To Gay {05}

De volgende dag maak ik een lekker ontbijtje voor Tom. Dat heeft hij wel verdient na zijn toestand. Ik krijg steeds meer medelijden met mezelf iets dat ik juist niet wou. Ik voel me kansloos en wanhopig. Zodra ik de croissantjes uit de oven heb gehaald leg ik ze in een mooie mand en dek de tafel. Ik hoor iemand de keuken inlopen en ik kijk Tom aan. "Goeiemorgen" hij rolt met zijn ogen "Waarom lag ik in jou bed?" vraagt hij meteen en pakt een bord uit de kast en een croissantje uit de mand. "Dat wou je" ik blijf hem maar aanstaren ziet hij mijn ontbijtje niet? Hij smeerd zijn croissantje met jam en loopt dan naar de woonkamer. "Tom? Zie je mijn ontbijt niet?" vraag ik en loop achter hem aan. "Jawel, verwacht je iemand?" vraagt hij en wenkt zijn wenkbrauwen. Me mond valt open. "Nou.. Nee!" Razend loop ik de trap op en knal de deur met een grote klap achter me dicht. Waarom doet hij nou zo? We waren altijd heel kloos en nu lijkt hij me wel te haten! Onee Tom haat me. Bill jezus.. denk niet zo dramatisch misschien heeft hij gewoon een kater? Ja dat zal het wel zijn, ik veeg me tranen weg en bewerk me make-up weer een beetje. Zo loop ik weer naar beneden en Tom kijkt me versuft aan "Klaar met je woede aanval?" ik knik lichtelijk en loop meteen door naar de keuken. Daar ga ik in mijn eentje aan de ontbijttafel zitten en smul van alles wat ik zelf heb gemaakt. Bill je overtreft jezelf! Misschien moet ik maar stoppen met de band en kok worden? Dan zie ik die rot kop van Tom tenminste ook niet. Ik grinnik even om me eigen gedachte zou ik dat wel overleven? Zonder Tom, ik ga het gewoon proberen. Ik pak me tas van de kapstok en loop zonder wat te zeggen de deur uit. Ik spring me auto in en rij naar het eerste de beste winkel centrum. Daar parkeer ik hem en loop naar de winkeltjes waar ik altijd als eerste ga kijken. Hmm.. het begint nu al goed. Ik kijk tussen de rekken kleren en het verbaasd me steeds meer dat ik niet naar Tom verlang.

Later zit ik in het park met allemaal tassen om me heen. Ik moet nog een slaapplek vinden waarom niet in een hotel? Ik bel een hotel die ik nog kende van de tour en ik had meteen een kamer geregelt voor een nacht. Daar aangekomen keek ik meteen me ogen uit. Dit is niet meer normaal!
Me voeten deden pijn maar ik zat lekker op me dooie gemakje in de sauna. Tom heeft me vijf keer proberen te bellen maar ik nam lekker niet op. Nu mag hij maar lekker met spanning zitten. Na ruim drie kwartier loop ik de sauna uit en ga onder de douche staan. Hmmm.. heerlijk!

Ik lees net de laatste bladzijde van mijn boek uit en leg hem op het nachtkastje naast me. Ik heb Tom vandaag nog niet een keer gemist. Ik kan wel vaker weggaan. Ik geeuw en trek het dekbed over me heen. Zodra ik me ogen sluit voel ik een gemis. Ik mis Tom naast me, ik mis zijn kus op me schouder. Hoe kan het dat ik hem zo plots mis? Bill hij heeft nu vast allang een ander meisje om zijn tijd mee te verdoen. Ik sluit me maar aan bij me gedachte misschien is het ook wel zo..

Reactie?


Reacties:


jorinloveth
jorinloveth zei op 9 aug 2010 - 15:43:
verder!


dreamerangel
dreamerangel zei op 9 aug 2010 - 13:21:
verduuhr