Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Ranch Therapy » [4]

Ranch Therapy

9 aug 2010 - 13:00

621

4

292



[4]

'Jongens, het gaat niet meer zo goed met de band.' De jongens knikken instemmend en wachten tot David verder zou gaan. 'Daarom heb ik besloten om jullie een maand vakantie te geven.' Eventjes is het stil en dan is Tom de eerste die iets doet. Hij zet een stap richting David, geeft deze een klopje op zijn schouder en loopt dan weg. Verbaasd staren Bill, Georg en ik Tom na en kijken dan weer naar David. Deze haalt zijn schouders op en loopt Tom achterna. Met een zucht laat ik me achterover vallen en het is een zetel die me opvangt. Georg volgt mijn voorbeeld - letterlijk - en Bill leunt tegen de koelkast aan. ‘Een maand vakantie...’ zucht Bill. Hij opent de koelkast, pakt een willekeurig blikje en laat de deur weer dichtvallen. Hij neemt een slok, spuugt het vervolgens uit en kijkt ontzet naar zijn blikje. Hij heeft een blikje Fernandes gepakt, iets wat hij alleen drinkt als hij heel dronken is en het dan lekker vindt. Hij gooit het blikje weg, opent nogmaals de koelkast en kijkt nu eerst goed voordat hij een blikje pakt. Heel geïnteresseerd zijn Georg en ik Bill aan het volgen met onze ogen. ‘Wat kijk je?’ snauwt Bill en neemt een slok van zijn cola. ‘Je bent zo geil als je een slok neemt...’ zegt Georg en we gieren het uit. We rollen allebei van onze zetels af en na een laatste lachkik sta ik op alsof er niks is gebeurd en ga weer gewoon in mijn zetel zitten. Georg volgt mijn voorbeeld en kijkt dan Bill weer aan. ‘Gelukkig ken ik jullie, anders was ik gillend deze kamer uit gerend.’ zegt hij en kijkt me serieus aan. Dit is weer een startsein voor een lachkik en Georg doet natuurlijk weer vrolijk mee!

Languit lig ik op mijn bed. Net zijn we samen met David naar het dichtstbijzijnde hotel gereden en daar drie kamers betaald. Meneer Snurk ligt al te slapen, maar mijn energie is nog lang niet op. In de bus hebben we het net over onze vakanties gehad en waar we allemaal heen zouden gaan. Georg gaat naar zijn oom, Bill en Tom gaan naar Simone, maar ik heb geen idee waar ik heen moet. Vorige week kreeg ik een berichtje dat mijn hele familie samen op vakantie is en dat een maand lang probeert vol te houden. Ik kon natuurlijk niet mee, maar waar moet ik nu heen? Ik overdenk alle mogelijkheden en kom dan uit op een probleem; het zijn al mijn familieleden en die zijn weg.

Om mijn gedachten te verzetten, kleed ik me uit en stap in de douche. Ik doe er ditmaal lekker lang over en laat het water voor eventjes al mijn gedachten meespoelen. Ik zeep me een paar keer in en denk dan toch weer aan mijn vakantie. Ik ga weer alle mensen af en krijg dan een meisje in mijn hoofd. Kennen doe ik haar misschien niet, maar proberen kan nooit kwaad. Met nieuwe moed open ik mijn koffer en trek al mijn spullen eruit. Broek na broek kijk ik na op een papiertje, maar nergens vind ik er een. Ik had ook niet zo stom moeten zijn en haar nummer moeten verwijderen. Dan komt er in me op dat de broek in de douche misschien het papiertje bevat. Alles wat ik in mijn handen had, laat ik vallen en als een malloot ren ik naar de badkamer. Ik zoek mijn broek twee keer door en als ik goed voel, voel ik een briefje. Ik trek het eruit en kijk erop. Er staat ‘May C Belle’ op en ik kan mijn geluk niet op! Ik heb het gevonden. Eventjes smsen en hopen dat ze het goed vind!


Reacties:


BAM
BAM zei op 17 juli 2012 - 10:07:
cute cute cute!!!!!!!! Ik ga mooi verder want ik ben verslaafd


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 12 aug 2010 - 10:28:
aawh cuwte in ging plat bij de fernandes omdat ik van fernandes hou O__O heel heel erg.


Eliros
Eliros zei op 10 aug 2010 - 1:40:
Heehee, Gussie is verliehiefd, Gussie is verliehiefd! (Euh, even denken...)
Gus and Macy, sitting in a tree. K-I-S-S-I-N-G!
Hehehehehe. ^^
Ga je gauw verder Ang? <33


Hometownhero
Hometownhero zei op 9 aug 2010 - 15:51:
Verder! (: