Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » {TH} `From Player To Gay´ (Twincest) » From Player To Gay {06}

{TH} `From Player To Gay´ (Twincest)

10 aug 2010 - 7:51

350

0

236



From Player To Gay {06}

-tom-

Ik blijf enkele seconde naar me mobiel staren. Hoe kan Bill zomaar weg gaan? En ik dan? Hij vergeet mij, zonder hem kan ik niet voor mezelf zorgen. Ookal ben ik de oudste en moet ik het goede voorbeeld geven.. Goede voorbeeld? Hallo! Hij is al oud genoeg om voorzichzelf te zorgen daar heeft hij mij toch niet meer voor nodig. Misschien is hij wel weg gegaan omdat ik me te veel bezig hou met meisjes? Met Ann deed hij heel raar en bot. De laatste tijd begin ik ook steeds meer voor hem te voelen. Het lijkt meer dan alleen broederliefde, misschien ben ik wel verliefd op hem? Ik wordt gek! Ik verbeeld het me maar, me gevoelens zijn de laatste tijd zo afwisselend. Ik pak me mobiel en loop naar de keuken daar schenk ik voor mezelf een heerlijk glas cola, MET ijsklontjes. Ik ga Bill wel zoeken, hij is vannacht ook niet thuis gekomen. Ik versnel me naar de woonkamer en ik pak me vest van de bankleuning. Net als ik de deur open wil maken hoor ik een sleutel in het slot.

-Bill-
Ik pak al me tassen bij elkaar en stap mijn auto in. Het is nu wel weer tijd om naar huis te gaan ookal zal Tom toch niet ongerust zijn, ik mis me eigen bed toch wel. Ik stop me sleutel in het contact en draai hem tot de motor aanslaat.

Ik slaak nog een zucht voordat ik de auto uitstap. Straks zal alles weer hetzelfde zijn... Ik stap de auto uit en loop met me tassen naar de voordeur daar steek ik de sleutel in het slot en draai het twee keer rond. Met een simpele beweging schop ik hem open en kijk Tom recht in zijn hemels bruine ogen aan. "Hey" zeg ik kort af en loop hem zonder nog maar enig aandacht te geven voorbij. Met een open mond blijft hij me aanstaren. "Kaulitz je mond staat open" zeg ik met een brede grijns. Ik voel me plots zo vrolijk en zodra ik naar Tom kijk maakt me hart een sprongentje.

Reactie?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.