Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Melanie Uley [2-shot] [Afgewerkt] » #1.

Melanie Uley [2-shot] [Afgewerkt]

10 aug 2010 - 13:00

282

2

271



#1.

Mijn vader roept me dat ik naar hem moet toekomen omdat hij me wilt spreken. Vast en zeker over dat ik gisteren ruzie met hem had en omdat ik keihard tegen hem schreeuwde dat ik uit de groep zou stappen en een eigen groep zou maken. Sinds die dag had ik niet tegen hem gepraat en ik denk dat ik daardoor bij hem moest komen om daarover te praten. Eigenlijk zou het helemaal niet zo slecht zijn als ik een eigen groep zou hebben, of dat ik op mijn eigen zou zijn. Lekker veel rust aan mijn hoofd en niemand die er gaat zitten ingraven om alles van me te komen te weten. Ik rende met volle vaart naar mijn vader toe en kwam slippend tot stilstand voor hem.
Hij keek me boos aan en begon daarna meteen een preek te houden over dat ik onverandwoordelijk was tegenover hem en dat ik hem met respect moet behandelen en dat ik nooit meer mocht zeggen dat ik een eigen clan wou oprichten. Ik zuchtte en zei sorry pap. Hij knikte en zei dat ik kon gaan.
Ik liep weg en hoorde poten achter me in het zand zompen. Aan zijn gedachte hoorde ik dat het Jacob was. Ik wchtte totdat hij naast me kwam lopen en zo liepen we zonder iets te eggen door het bos. 5 minuten later zeg ik wat ik eigenlijk toch wel zou willen.. en dat is dat ik een eigen groep wil oprichten. Jacob word boos p me en zegt dat ik niet moet overdrijven en dat mijn pa hartstikke tof is en dat ik gewoon in de groep moet blijven. Ik kijk hem aan en begin toch te twijfelen.


Reacties:


twinsis
twinsis zei op 11 aug 2010 - 17:58:
Leuk !
Snel verder !
Xx Melis
Melding ?


MissFroggy
MissFroggy zei op 10 aug 2010 - 15:40:
leuk. allen wat er word gezegd vind ik iest minder geschreven. misschien moet je het gewoon zo doen. 'je moet niet overdrijven, je vader is hartstikke tof! je moet gewoon blijven,' sprak Jacob me toe