Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » The Hidden Malfoy <Ronald Weasley> » I. The Hidden Malfoy *Fiona Narcissa Malfoy*

The Hidden Malfoy <Ronald Weasley>

27 aug 2010 - 15:17

337

3

236



I. The Hidden Malfoy *Fiona Narcissa Malfoy*

[center][i]Hope you enjoy :))[/i][/center]

"Dit is gewoon onaanvaardbaar, Fiona. Jou gedrag is gewoon onaanvaardbaar. Wij doen er alles aan om het je hier naar je zin te maken en jij verraad ons. Het is een schande!" Zuchtend keek ik de oude man aan. Zijn mond was vertrokken in een afkeurende streep. "Het spijt me vreselijk Meneer. Maar ik wens naar mijn vader en mijn moeder te gaan. Denkt u niet dat ik dat verdien na al die jaren in gevangenschap hier?" De man schudde zijn hoofd. "Fiona, Doe niet zo kil, wij hebben je haat niet verdiend. Ik heb je ontvangen alsof je mijn bloedeigen dochter bent. Jij hebt niet het recht niet om zo over ons te denken." Mijn blik gleed naar beneden en al starend naar de verouderde vloer merkte ik dat de man mijn kamer verliet.

Misschien moet ik me even aan je voorstellen. Mijn naam is Fiona Narcissa Malfoy. Ik leef al twaalf jaar lang. Mijn ouders? Onbekend. De man waarover ik je daarnet vertelde, is een leugenaar. Al twaalf jaar lang dacht ik dat hij en zijn vrouw mijn biologische ouders waren. Maar alles waarin ik geloofde lijkt opeens gelogen te zijn. De dag dat ik twaalf werd, kreeg ik een brief, een brief van Hogwarts, een school voor heksen en tovenaars. Eerst dacht ik dat ze een grapje maakten maar al snel kwam de waarheid boven water. Mijn dreuzel 'ouders' vertelde me dat ik een afstamde van een volbloed tovenaars familie, ik was niet welkom geweest en werd geschonken aan een gezin zonder kinderen. Mijn dreuzel 'ouders' dus. Zodra ik het hoorde, werd ik overvallen door een vreselijke woede en sprak een maand lang geen woord tegen de mensen die zich mijn ouders durven noemen. Ik weet dat ik ze er pijn mee deed en ik genoot ervan. Het verhaal dat ik je zo even vertelde was de dag voordat ik naar Hogwarts vertrok om me bij mijn gemeenschap aan te sluiten. Ik de volgende delen zal ik je meer vertellen. Hope you enjoy ^^


Reacties:


SusieSimon
SusieSimon zei op 20 aug 2010 - 12:33:
Het lijkt me een mooi verhaal
Mag ik een melding?
xx


xBittersweet
xBittersweet zei op 19 aug 2010 - 18:09:
Klinkt leuk ^.^ ik ben erg benieuwd naar het vervolg..
dusseh...schrijf maar snel verder

(melding )


Faramir
Faramir zei op 17 aug 2010 - 14:01:
Hm, ik ben benieuwd.
Wel grappig dat je eerst met een klein stukje begint wat gebeurd en dat ze zich dan voorsteld. Maar volgens mij zijn er nog een paar snelheids foutjes in je stukje tekst.