Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » 22 Balloons » Six Balloons

22 Balloons

10 aug 2010 - 15:15

1068

6

463



Six Balloons

14 Years Old


Ik pakte mijn boeken uit mijn kluisje. Zoals gewoonlijk was ik te laat, dus moest ik opschieten. Ik rende zo hard mogelijk. Een paar jongens, die zoals ik te laat waren, zagen me niet aankomen, waardoor we tegen elkaar op botsten.
‘Auw, mijn hoofd.’ kreunde hij, mopperend over zijn voorhoofd wrijvend. Hij keek omlaag en zag mij half onder hem liggen. ‘Oh sorry.’ zei hij snel, stond op en reikte me zijn hand aan.
Ik keek omhoog, naar zijn felle groene kijkers. Ik pakte zijn hand, die zo warm en zacht was dat ik hem niet meer wou los laten.
Ik stond op en klopte mijn jurkje af. ‘Ik moet naar tekenen, maar heb geen idee waar het is, ik ben nieuw.’ zei ik verlegen.
‘Daar moet ik ook naar toe, maar je ging de verkeerde kant op.’ lachte hij, ik maak een 'Oh' geluid en bloosde. Samen liepen we verder naar het lokaal.
‘Zo, hoe heet jij?’ vroeg hij uiteindelijk, om de stilte te doorbreken.
‘Ik heet Mosa.’ zei ik verlegen en keek snel de andere kant op. Hij moest lachen, want hij had gezien dat ik heel erg van kleur veranderde.
We stonden voor het klaslokaal, stapten samen naar binnen, waar de leraar al kwaad op ons stond te wachten.
‘Frits Brouwers, alweer te laat? En jij bent vast Mosa, niet erg slim om op je eerste dag al te laat te zijn.’ zei hij met een verveelde stem.
‘Sorry meneer.’ piepte ik.
‘Meneer, dim eens, zo krijg je nog eens rimpels.’ gniffelde Frits en duwde me naar een bankje.

16 Years old


Ik draaide me nog een keer om voor de spiegel om mijn jurk te bekijken. Het was schoolbal en Frits had me gevraagd. We kenden elkaar al twee jaar, en in al die tijd zijn we steeds dichter naar elkaar gegroeid. Ik moest eerlijk zeggen dat ik verliefd op hem was geworden. Hij was ontzettend knap en dus verbaasde het me dat hij met zo’n lelijk eendje als mij naar het bal wou, dat hij überhaupt vrienden met mij wou zijn was ook al een wonder.
Ik checkte mijn make-up nog snel voor hij kwam.
‘Frits is er.’ riep mijn moeder, duidelijk tegen haar zin. Ze was de enige die hem maar niks vond, pap vond hem helemaal geweldig.
Ik liep de trap af, Frits keek met grote ogen naar mijn outfit. Hij zag er zelf ook aardig indrukwekkend uit, zijn haar met wat gel in vorm gehouden - normaal hing het maar zoals het hangen wou -, een mooi zwart pak en een rode roos om het af te maken. Hij was een prins, mijn prins voor een dag.
Toen ik beneden kwam, gaf hij mij de roos en fluisterde ‘Je bent prachtig.’ in mijn oor. Mijn wangen kleurden per direct donkerrood.
Ik haakte mijn arm in de zijne en zei nog snel doei. Een klein scootertje stond al klaar op de oprit.
‘Gaan we op dat ding?’ Ik wees naar het scootertje, dat er al redelijk oud uit zag.
‘Het rijdt nog perfect, dit ding is bijna net zo snel als een poema.’ zei hij trots. Hij ging zitten en klopte de plek achter hem. Ik sprong achterop en hield mijn jurkje beetje omhoog. De motor begon te ronken. We reden van de oprit af, de straat op. Ik sloeg mijn armen om zijn middel en legde mijn hoofd tegen zijn rug.

We kwamen aan op het schoolterrein en stapten van de scooter af.
Toen we de gymzaal binnen liepen, waar het bal plaats vond, zagen we dat iedereen tekeer ging op de muziek, sommige gasten hadden liever zin om aan tafel te zitten met een glas punch.
‘Wat wil je gaan doen?’ fluisterde hij in mijn oor.
‘Dansen! Ik hou van dansen, doe het al sinds mijn vijfde.’ Hij begon te lachen en trok me de dansvloer op. Ik ging helemaal los, waardoor hij nog meer moest lachen.
‘Je bent een goede danser.’
Het drukke nummer werd vervangen door een schuifelnummer, waardoor iedereen zijn partner vastpakte om te schuifelen. Frits volgde hun voorbeeld en pakte me vast. Hij sloeg zijn armen om mijn middel drukte me tegen zich aan. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder.
‘Ik ben verliefd op je.’ zei Frits haast onhoorbaar, maar wel luid en duidelijk voor mij. Ik keek op, hij keek omlaag en gaf me een scheve glimlach.
‘Ik ben ook verliefd op jou, ik wou het al zo lang vertellen maar...’ Hij legde zijn vinger op mijn lippen.
‘Niet zoveel praten.’ zei hij zacht, ik knikte en legde mijn hoofd weer op zijn schouder. Hij pakte mijn kin vast en duwde mijn hoofd weer omhoog. Zijn ogen glinsterde geamuseerd. ‘Ik wil dat je mijn vriendin bent.’ Met die woorden drukte hij een kus op mijn mond. De wereld leek net stil te staan, zo zacht en teder kuste hij me... eindelijk!

18 years Old


‘Mam, ik ga trouwen.’ Die woorden kwamen als een klap aan in mijn moeders gezicht.
Ik was achttien toen Frits mij ten huwelijk vroeg. Ik was blind, verliefd, het was geen vergissing en dat wist ik zeker.
‘Je bent te jong, stop deze nonsens.’ Ze was het er niet mee eens, ze wou me niet meer spreken. Mijn bloedeigen moeder vond me gek, omdat ik met een gek zou gaan trouwen. Ze vond Frits totaal niet bij me passen, maar ik was het daar dan weer niet mee eens.
We liepen naar huis, hand en hand door de regen. ‘Het spijt me.’ zei hij zacht, zijn woorden streelden langs mijn nek.
‘Je hoeft je nergens schuldig voor te voelen, ik trouw met je en mijn beslissing verandert niet.’ drukte ik hem op het hart. Een klein glimlachje verscheen op mijn lippen. Ik stopte met lopen, hij liep een stukje verder, maar merkte dat ik niet meer naast hem liep. Hij draaide zich om en liep naar me toe.
‘Wat is er? Heb je…’ Voor hij zijn zin af kon maken, drukte ik mijn lippen op de zijne. Zijn lippen waren altijd zacht en ongelooflijk warm.
Ik liet hem los, zijn ogen fonkelden.
‘Ik hou van je.’ Ik sloeg mijn armen om zijn nek en nam zijn geur in me op.
Ik was verliefd, verliefd op de mooiste jongen van de hele wereld.


Oke oke, in het begin was 22 balloons beetje rommelig van
wat heeft georg ermee temaken enzo. Nou die heeft er niks mee te maken
eerst wel nu niet meer. hij was zegma gewoon een beginnetje dat th zou komen enzo. maar ik weet wat ik nu wil :'D! volgens mij ;x sorry. voor mijn preek.


Reacties:

1 2

missxangel
missxangel zei op 11 aug 2010 - 23:06:
Het verleden is mooi om te lezen, de vorige stukken waren geweldig om te lezen en ik weet dat de volgende stukken niet zullen onderdoen voor de voorafgaande. Ik wil dus maar een ding zeggen; VERDER!!


neversay
neversay zei op 11 aug 2010 - 9:20:
Haar verleden met Frits is zo heerlijk om te lezen x']
Ze zijn zo geweldig samen, het is zo jammer dat dat allemaal gedaan is.

Xxx,


dreamerangel
dreamerangel zei op 10 aug 2010 - 21:40:
verduhrrrrrrrrrrrrrr


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 10 aug 2010 - 21:20:
Frits en Mosa zijn zo lief samen <3
Ik vind het echt vreselijk voor haar dat hij dood is.
En die moeder is gemeen, hoe kan je Frits nou niet leuk vinden?
Meloves<3


xNadezhda zei op 10 aug 2010 - 15:20:
Me likes this. Mosa's verleden met Frits. [Ik schreef Frist o.o *dood*]
Dat ze zo gelukkig & verliefd waren. En dat het nu allemaal voorbij is. Me likes your way of describing things. ;D

& het is niet erg dat het een beetje rommelig is, ik begrijp het tot nu toe nog en wacht geduldig op de rest. 8D