Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Mister Macho - Emmett Cullen » 12

Mister Macho - Emmett Cullen

10 aug 2010 - 19:04

233

3

166



12

Ik hoorde het zware gebrom aanzwellen, en ik herkende het geluid van de mooiste jeep op aarde. Ik trok mijn jas van de kapstok, sleurde in al mijn enthousiasme het houten ding mee op de grond en viel ook nog over mijn sneakers. Ik gromde wat tussen mijn tanden door terwijl ik rechtkrabbelde en mijn armen in mijn mouwen wrong.
Toen ik, na veel gedoe, eindelijk mijn rits dicht had gekregen, begon het nog veel grotere gevecht: dat met mijn veters. Ik was gisteren weer te lui geweest om ze eerst los te doen en dan pas mijn sneakers uit te trappen, en daar moest ik nu de gevolgen van dragen. Met mijn tanden probeerde ik de veel te strakke knoop los te prullen, en ik beet een paar keer op mijn lip voordat het lukte. Het was gelukkig niet door het vel, maar het deed toch behoorlijk pijn!
Getoeter, en ik had nog maar één schoen aan! Ik haastte me en zocht waar ik nummer twee net heen had geschopt toen ik erover viel. Uiteindelijk vond ik hem, onder de kast. Ik sleurde hem eronder uit en trok hem zo snel mogelijk aan. Kwestie van zo vlug mogelijk in de auto te zitten.
Toen ik de deur opende, viel ik van verbazing bijna over de deurmat. Het regende niet, en ik was toch buiten. Misschien kreeg God eindelijk medelijden met arme, kleine, zielige ik.


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 16 aug 2010 - 19:21:
leuk!
snel verder?
xx
Melding??


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 11 aug 2010 - 21:44:
Leuuuukk!! SNEL VERDER! Melding?x
xx


twinsis
twinsis zei op 11 aug 2010 - 18:04:
Leuk !
Snel verder !
Xx Melis
Melding ?