Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Moving, singing, famous BFFs and sadness {Nick Jonas love story} » (no subject)

Moving, singing, famous BFFs and sadness {Nick Jonas love story}

12 aug 2010 - 19:52

226

0

187



(no subject)

deel 3:D

'Nick, waar gaan we nou heen?' Vraag ik giechelend. 'Dat is een verassing.' Gedwee liep ik mee. Dan zegt Nick: 'Doe je ogen maar open.' Als ik mijn ogen open doe zie ik een keyboard staan waarin gegraveerd staat:

Voor Amy, Mijn beste vriendin, en bron van inspiratie
Love Nick


'Oh Nick, dat had je echt niet hoeven doen.' 'DAt weet ik, maar ik wil het graag.' Dankbaar kijk ik naar hem op. Ik doe mijn mond open om iets te zeggen als de deur openslaat. Verschrikt kijken we om. Daar staat hij. Amir Samor. Hij lacht gemeen. 'Zo, ik heb je eindelijk gevonden.' Zegt hij met een grijns. 'Je kunt niet aan mij ontsnappen, je hebt mijn leven verwoest en nu ga je eraan. Maar eerst dat lieve vriendje van jou.' Hij loopt naar ons toe en sleurt Nick bij me weg. 'Nick!'Gil ik. Bang en machteloos kijk ik toe hoe Amir zijn pistool tegen Nicks hoofd zet. 'Don't,' fluister ik. 'Please,don't. Met een grijns haalt hij de trekker over. 'NICK!' Gil ik met pijn en angst in mijn stem. Amir begint maniakaal te lachen. Dan richt hij op mij.


'NEE!!' Met een schreeuw schiet ik overeind en kijk verwilderd om me heen. Dan komen Kevin, Joe en Nick binnen rennen. Ik kijk ze éen voor éen angstig aan. Als ik Nick zie begin ik onbedaarlijk te huilen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.