Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Fake Brothers, Real Friends [T&B] » Episode 02

Fake Brothers, Real Friends [T&B]

13 aug 2010 - 12:18

989

4

287



Episode 02

Ik kijk hem geschrokken aan. ‘Wat sta je hier?’ vraag ik met een geïrriteerde ondertoon. Hij grijnst ‘ik moest ook naar de wc’ ‘nou ga je gang, ik ben klaar’ ik loop weg en Tom loopt de wc binnen dan blijft hij staan en draait zich weer om. ‘de wc is de perfecte plek om ongezien af te luisteren hé?’ ik kijk hem niet eens meer aan en loop weer terug naar mijn laptop. Mijn god, dat die twee een tweeling kunnen zijn. Tom is egoïstisch en eng en Bill is lief en spontaan.
Twee hele verschillende innerlijks. Ik open mijn laptop weer en ga er goed voor zitten. Die avond zet ik mijn eerste zelf gemaakte filmpje online. Het verbaasd me dat hij meteen door miljoenen mensen wordt bekeken. ‘mijn god’ zeg ik in mezelf en bekijk alle reacties. ‘Wauw! Al meteen zoveel reacties’ zegt Bill enthousiast en kijkt over mijn schouder mee. ‘joehoe’ juicht Tom sarcastisch en kijkt me dan met een domme blik aan. ‘Tom? Je kan me heus wel bedanken hoor’ hij negeert mij en loopt daarna weer naar het woongedeelte. Meteen kijk ik Bill aan ‘Ga jij is praten met dat wanhopige broertje van je’ zeg ik ‘broertje? Uhmm.. ja tuurlijk Tom is mijn broertje. Ja dat wist uuh ik wel hoor’ stamelt hij en ik blijf hem maar verbaasd aankijken. ‘moe?’ vraag ik daarna en Bill knikt. ‘aha nou ga dan maar slapen.’ Ik wens iedereen welterusten maar sla Tom over. Van mij mag hij een nachtmerrie krijgen en zeker niet lekker slapen! Ik poets mijn tanden en kleed me daarna om in mijn pyjama. Zodra ik in mijn bed lig hoor ik dat er iemand op mijn deur klopt. ‘Binnen’ roep ik en de deur gaat open. Gustav komt binnen lopen met twee dvd’s in zijn handen. ‘Ik dacht.. misschien een filmavond houden?’ meteen verschijnt er een flauw lachje op mijn gezicht ‘gezellig’ Ik schuif zo dicht mogelijk tegen de muur en Gustav die alleen zijn boxer aan heeft komt naast me zitten. ‘oké welke films? Ik heb scary movie en chuckie.’ Ik bekijk allebei de films, chuckie lijkt me het leukst ook al gaat mijn voorkeur toch meer naar komedie. Gustav plant de dvd in de dvdspeler en drukt dan mijn tv’tje aan dat aan mijn voeteneind staat. Plots wordt er weer aangeklopt ‘Yo’ roept Gustav en dan gaat de deur open. ‘Gustav, Bill zei dat je hie-..’ Tom kan zijn zin niet afmaken en zijn mond valt open als hij ons op het bed ziet zitten en zijn verbazing wordt groter als hij Gustav in alleen zijn boxer ziet. ‘wat wou je zeggen Tom?’ Gustav kijkt hem afwachtend aan. Zijn blik verandert ‘Laat maar zitten’ daarna gooit hij wéér met mijn deur en Gustav kijkt mij aan, ik haal enkel mijn schouders op. De hele avond zitten Gustav en ik dicht tegen elkaar aan. We praten over dingen en vergeten zo onze hele filmavond. ‘Nou truste Juul’ zegt hij zodra hij de deur dicht doet. ‘Truste Juschtel!’ roep ik nog en kruip dan heerlijk onder de dekens. Juschtel is de bijnaam van Gustav dat vertelde hij me. En nu zal ik hem zeker ook zo gaan noemen!
De volgende dag werd ik wakker gemaakt door het alarm van mijn mobiel. Ik wou de jongens filmen als ze net hun bed uit kwamen. Dat leek me wel leuk en dat zullen de fans dan ook waarderen. Ik keek op mijn horloge half zes, vermoeiend stapte ik het bedje uit en liep met een handdoek over mijn schouder en wat kleren in mijn hand de mini badkamer in. Hij was net groot genoeg voor een wastafel en douche. Ik deed de deur op slot en legde mijn kleren op een kastje neer, daarna zetten ik de douche aan en wachtte tot hij op een goede tempratuur was. Ik deed mijn pyjama uit en ging onder de warme stralen staan. Het was heerlijk! Ik sloot mijn ogen en de stralen vielen op mijn blote rug. Daarna waste ik mijn lichaam met zeep en mijn haar met kokosnootshampoo, als er iets was waar ik verslaafd aan was is dat wel kokosnootshampoo. Ik ben daar gek op! Het ruikt super lekker 100% puur kokosnoot. Na mijn doucheritueel liep ik aangekleed terug naar mijn kamertje. Daar deed ik de deur open en pakte ik mijn camera. Ik spoot nog een heerlijk parfum op en Deo daarna liep ik naar beneden en maakte ik een broodje. Toen ik helemaal klaar was keek ik naar de klok. Het was half 8 en nu moesten ze toch echt hun bed uitkomen. Ik hoorde de trap zachtjes kraken en ik deed meteen mijn camera aan. Georg kwam binnen wankelen en hield zijn hand door zijn haar. ‘Morgen!’ begroetten hij mij en sloeg zijn hand voor zijn hoofd toen hij mij zag filmen. ‘Lekker geslapen?’ vraag ik en Georg geeft een korte knik. ‘Is Tom ook al wakker?’ ‘Nee die slaapt nog, zullen we hem even goed wakker maken?’ vroeg Georg en boog zich naar de lens van mijn camera. Ik grijnsde en knikte. ‘En jullie mogen ook mee’ zei hij en knipoogde in de lens. Wat zullen de fans dit geweldig vinden! Georg liep voor me de trap op en ik liep achter hem aan. ‘Nou dit is de kamer van Tom en mij, laten we naar binnen gaan’ zei hij en keek weer in de camera. Zachtjes deed hij de deur open en liet mij voor. Ik filmde een slapende Tom, hij lag er heel lief bij en even leek ik wat kriebelends in mijn buik te voelen. Georg tikte Tom aan, en hij smakte wat onverstaanbaars. ‘Toms! Wakker worden!’ wekte Georg hem en Tom opende zijn ogen. Hij schrok toen hij mij zag filmen en Georg barste in lachen uit. ‘Flikker op! Ik was aan het slapen’ roept hij chagrijnig ‘Ja! wí¡s’ lacht Georg en grijpt zijn buik vast.


Reacties:


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 21 okt 2010 - 16:41:
haha geniaal echt waar !
verder


syllie1992 zei op 26 aug 2010 - 16:49:
leuk bedacht!

snel verder!


jorinloveth
jorinloveth zei op 13 aug 2010 - 23:08:
geweldig XD

ik mag Tom niet, maar ook weer wel XD

snel verder!!!


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 13 aug 2010 - 13:11:
WHAHA!!
Dit is GEWELDIG!!!
Bill is liehief!! en Tom is een ass

Snel verder!!!