Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie] » My Leftovers <33

I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie]

29 dec 2008 - 18:27

378

0

177



My Leftovers <33

Laila POV:
"Zijn jullie onder invloed ofzo." Grapt hij. Wij schieten in de lach. "Nee hoor, helemaaaal niet." zeg ik. Bill fronst. "Slechte kliniek hierzo." "Ja, nogal." zegt Xenya daarop. "Wij hebben tenminste geen afkick verschijnselen, in tegenstelling tot jou." zeg ik. "Eigenlijk moet Billchen ook een bijnaam." merkt Xenya op. Ze kijkt me doodserieus aan. "Ja vind ik ook. Wat dacht je van Heroin?" vraag ik met een grijns. Xenya knikt lachend. "Maar..." Zegt Bill. "Geen gemaar." kappen we hem af. "Je bent tenminste geen heroine hoertje meer."

Xenya POV:
Bill knikt zuchtend. "Gelukkig niet." merkt hij op. "Zijn we nu dan soort van vrienden fozo?" vraag ik in het algemeen. "Tuurlijk, hij heeft zelfs een bijnaam, dus ik vind van wel." zegt Laila. Ik knik en kijk Bill aan. Hij knikt instemmend. "Maar je blijft ons wel gewoon Popcorn en Poison noemen, niemand hoeft onze namen te weten hier." zeg ik dan met een streng gezicht. Ik schiet meteen in de lach. Bill schiet ook in de lach. "Is goed." zegt ie dan. "Maar blijven we dan wel de anderen pesten Xen?" vraagt Laila me. Ik knik. "Natuurlijk!" zeg ik om mijn knikje bij te staan.

Laila POV:
"Alsof we zonder kunnen!" merk ik er nog achteraan op. Ik rol over Xenya heen het bed af. "Kom, we gaan naar beneden." Met z'n 3en lopen we weer terug naar onze gezamelijke huiskamer. We zitten er nog maar net, en dan komt de zuster binnen. "Tijd voor de gezamelijke therapie." Zegt ze. Iedereen staat op en volgt haar. Op Bill na. Nu pas snappen we waarom hij niet hoeft. In de groepstherapie moet iedereen een keer wat over zijn drugsgebruik vertellen. Dit keer zijn wij aan de beurt. We vertellen altijd alles samen, omdat we alles samen hebben beleeft. "Wij zijn Popcorn en Poison." Begin ik. "En we gebruiken XTC." Sluit Xenya af. "Dat was het." zeg ik vrolijk.

Xenya POV:
"Dat was het? Niet meer?" vraagt de kneus van de kliniek ons. "Anders zeg ik dat wel he slimme." zeg ik sarcastisch. De zuster zucht. "Dan zijn we blijkbaar klaar. Ga maar weer." zegt ze terwijl ze haar ogen rolt. Ik grijns naar Laila. Als we weer in de gezamelijke living zijn ploffen we naast Bill neer op de bank.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.