Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Our own Humanoid world » 26. Zondag morgen 28/02/2010

Our own Humanoid world

13 aug 2010 - 14:09

1080

4

479



26. Zondag morgen 28/02/2010

Toms point of view
Tosca? Ik gaf zachtjes een duwtje tegen haar schouder. Hmm? Tosca opende haar ogen. Gaan we gezellig met ons tweetjes iets eten? vroeg ik. Tosca glimlachte. Ja, is goed, geef me even om wakker te worden, vroeg ze. Natuurlijk, zei ik en zette de radio op. Een of ander cliché liefdesliedje was erop. Na 10 minuten kwam Tosca uit bed en kwam me knuffelen. Ik ga even douchen, ben zo terug, zei ze. De bus kwam even tot stilstand. Ik keek door het raam. File, nee toch. We moesten er normaal al zijn. Wat kijk jij depressief. Jorinde was wakker. We zitten in een file, mopperde ik. Jorinde kreunde even en ging dan tegenover me aan het minitafeltje zitten. Gott damn zet die kut muziek af! Jorinde sprong recht en duwde in 1 beweging de radio uit. Ik grinnikte om haar ochtendhumeur en rekte me eens uit. Waarom wekt niemand me als we er al zijn? Bill strompelde in enkel een trainingsbroek gekleed de eetruimte binnen. Omdat we er nog niet zijn doordat we in een file staan. Jorinde keek nors voor zich uit. Bill ging langs haar zitten en deed mee met nors kijken. Ze leken best op elkaar: Hun haren stonden beide alle kanten uit, er zaten restjes make-up op hun wangen, ze droegen dezelfde trainingsbroek, enkel Bill in het groen en Jorinde in het zwart. Het enige verschil was dat Jorinde een shirt droeg en dat ze een meisje is. Voor zover ik weet is Bill nog steeds een man. Tenzij Nee, dan zou hij borsten hebben. Ieuw ik wil me dat niet voorstellen! Iew ieuw ieuw! Beeld van Bill met borsten, ik beveel het, ga van mijn netvlies! Waar zit jij met je gedachten? Jorinde trok een wenkbrauw op. Eh, nergens, mompelde ik. Ik stond recht en besloot te gaan kijken als Tosca al klaar was. Ik had totaal geen zin om bij twee mensen te zitten met een ochtendhumeur van hier tot Tokio.

Tossie liefje? Ik ging de badkamer in. Tosca stond voor de spiegel haar haren te stijlen. Ben je bijna klaar zodat ik niet alleen moet zitten met Bill en Jorinde? Ik keek heel zielig. Wat is er aan de hand dan? vroeg ze. Ze hebben een ochtendhumeur van hier tot Tokio, mopperde ik. Dat komt omdat ze geen lieve vriend hebben die hen s morgens wakker maakt met een zoen, gniffelde Tosca. Bill zal, denk ik, nooit een lieve vriend hebben die hem in de ochtend wakker maakt, want voor zover ik weet is hij hetero, zei ik. Tosca lachte. je begrijpt ook wel wat ik wilde zeggen, of dat denk ik toch, Tosca stak plagend haar tong uit. Pas maar op of ik bijt die af, grijnsde ik. Durf je toch niet! Tosca keek me uitdagend aan. Wedden van wel! lachte ik. Tosca stak haar tong weer uit. Ik zette zachtjes mijn tanden in haar tong. Told joe! zei ik in gebrekkig Engels. Ow fuck fnu fkan fik fniet fmeer fpraten, zei Tosca. Ik lachte. Joer so funnie! Weer dat gebrekkig Engels van mij! To-hom! Heb je het nu nog niet geleerd! Nu stond Makbule in de badkamer. Heb je niet opgelet bij de lessen van Juf Mak? Ze probeerde haar lach te onderdrukken, maar dat lukte van geen kanten. Wij willen ook mee lachen! Georg stond nu ook in de badkamer met Gustav achter zich. Ik alles vertellen tot op het detail. Zeg mensen wat zitten jullie te lachen? Danny stond nu ook in het badkamertje. Ik weer uit leggen. Mensen, ik wil ook lachen! Bill was er ook bij gekomen. Ik draaide met mijn ogen, zuchtte en begon uit te leggen. Mensen is dit een badkamer bijeenkomst om samen te douchen of wat? Jorinde was er ook nog bij gekomen. Ik stond op de wc deksel, Georg, Gustav en Danny zaten in de douche gepropt, Bill en Makbule zaten op de wasbak, Tosca zat op de grond en Jorinde stond in de deuropening. En jullie nodigen mij niet uit! Jorinde was zielig gaan kijken. Danny sprong uit de douche, wat niet zonder gevolgen verliep, want hij viel over Tosca in Jorinde haar armen. Ik nodig je uit! riep hij uit.
Eerst moet Tom nog Engelse lessen krijgen! zei Makbule droog. Even was het stil en toen barste iedereen in het lachen uit. Jij met je Engels toch, lachte ik. Die taal is zo damn mooi! zei ze zielig.

Na de leuke bijeenkomst in de badkamer ging iedereen weer wat anders doen. Tosca en ik gingen dan maar cornflakes eten, Georg en Gustav gingen gamen, Danny en Jorinde gingen weet ik veel wat doen en Bill en Makbule hadden zich opgesloten op de badkamer. Ze gingen elkaar vast make-up op doen. Ik had zo graag iets anders gegeten met jou, mopperde ik. Ach, dat maakt toch niet zo veel uit, dat jij er al bent, vind ik leuk genoeg, zei Tosca. Ik glimlachte. Joer so kjoet! zei ik met slecht Engels. Tom dat hoorde ik! riep Makbule. Tosca en ik keken elkaar aan en schoten in de lach. Ik wist het nu absoluut zeker, dit ging de beste tour ooit worden! We zijn er! riep David door de bus. Meteen was iedereen bij de deur. Iedereen wilde deze bus uit om eens zijn benen te kunnen strekken. Het was ondertussen al in de namiddag. We gingen naar ons hotel om even te rusten. Iedereen verdween naar zijn kamer. Het was wel duidelijk geworden wie bij wie sliep. Tosca en ik samen, Bill en Makbule, Georg en Gustav en Danny en Jorinde samen. Bill had nog geen vijf minuten geleden toegegeven dat hij en Makbule iets hadden. Ik ga wat te drinken halen, zei ik tegen Tosca en zocht naar kleingeld in mijn broek. Onderweg kwam ik Jorinde tegen met een sigaret tussen haar lippen. Je moet echt stoppen! zei ik. Doe het zelf! kaatste ze terug. Als jij wilt sterven aan longkanker en als jij lelijk wilt worden, moet je het zelf maar weten, zei ik. Jorinde liep ondertussen langs me. Jij wordt dan ook lelijk, zei ze. Ik lachte. Ik en lelijk, dat gaat niet samen! lachte ik. Gott dat ego van jou! Jorinde draaide met haar ogen. Ik stak mijn tong uit en liet Jorinde achter. Ik moet het hier toch even met Bill over hebben straks, maar niet nu, nu wil ik naar mijn liefje. Ik kocht twee flesjes cola en keerde terug naar Tosca.


Reacties:


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 17 aug 2010 - 15:55:
Ai luf joe <3


adelain
adelain zei op 13 aug 2010 - 20:03:
lolz
liefteren


MyObsession
MyObsession zei op 13 aug 2010 - 19:44:
haha, weer een geweldig stuk.
snel verder ^^


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 13 aug 2010 - 14:19:
snel verder