Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie] » Fucks like a Star <33

I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie]

29 dec 2008 - 19:11

417

2

167



Fucks like a Star <33

Laila POV:
"Dat was snel." Merkt Bill slim op. "Ja, wij waren aan de beurt." Grijns ik. Hij knikt begrijpend. De kneus komt langzaam naar binnen geschuiveld, hij is altijd zo langzaam. Hij gaat aan de tafel zitten en gaat verder met zijn spelletje '4 op een rij' tegen zichzelf. "Kneus." Grijnst Xenya. "Hij is wel aardig hoor." Verdedigt Bill. We kijken hem allebei dodelijk aan. "Je hoort nu bij ons. Hij kan heel aardig zijn, maar hij blijft een kneus."

Xenya POV:
Ik knik om Laila bij te staan. Bill zucht en knikt. "We kunnen je ook weer gaan pesten Heroin." zeg ik dreigend. Hij schud zijn hooft langzaam. "Ach, hij was toch een nerd." zegt Bill dan. "Geniaal!" zegt Laila opgewekt. "Je hoort zeker wel bij ons." grijns ik. Bill grijnst ook. "Maar goed, met dineren word het erg apeteitelijk." merk ik met een bekakte stem op. Bill en Laila schieten in de lach, ik kijk ze serieus aan en schiet dan ook in de lach.

Laila POV:
We belanden in een enorme lachbui waar we bijna niet meer uitkomen. Bill kijkt ons vaag aan. "Niet meer zoveel gebruiken hoor." Merkt hij zacht op. Daardoor schieten wij alleen maar verder in de lach. Er komt een liedje op de radio. Wij springen meteen op de bank en beginnen te zingen en te dansen. Bill zingt stiekem zacht mee.
"She puffs her lips on cigarettes and paces in the lobby
Silhouettes of pure white skin
A super in post-party
She is the string that holds your fate
The one that gets it started
So if you’ve got the balls to fight then put your mouth around it."

Bij het refrein springen we op de bank op en neer.
"Oooh I know you're out of it
Oooh I know you want it
She fucks like a star
All way to the top
Mess with your head
Make you want it
Fucks like a star
So rated R
You'll do anything
’Cause she fucks like a star, fucks like a star."


Xenya POV:
"Eraf! Nu!" schreeuwd de zuster boven de muziek uit. We kijken haar allemaal arrogant aan en springen en zingen verder. 3 Kleerkasten grijpen ons van de bank zet nemen ons mee naar ene kamer die ik en Laila maar al te goed kennen. "What the Fuck is dit?" vraagt Bill met een rare blik. "Hier moet je afkoelen en je agressie uitlaten enzo." zeg ik. Hij trekt zijn wenkbrauw op. "Nouja, dat slaat ook nergens op. Hoe lang gaat dat duren?" vraagt hij sarcastisch. Ik schiet in de lach. "Een uur, misschien een half uur."


Reacties:


SacredxSoul
SacredxSoul zei op 30 dec 2008 - 18:53:
en omdat jullie reactie wilden krijgen jullie er een =3


JoyceeeX33
JoyceeeX33 zei op 30 dec 2008 - 17:38:
Welk liedje is dat? Ik geloof dat ik het ergens van ken! Vet verhaal

xx