Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Zoute Liefde (TC) » *1*

Zoute Liefde (TC)

14 aug 2010 - 14:52

928

4

407



*1*

Vermoeid open ik mijn ogen en meteen voel ik de pijn in mijn verkrampte nek. De pijn is niet hetgeen dat mij wakker maakte, maar wat dan wel?
“Bill, wil je op Mario tegen me racen?!”¯ Ik zucht, sluit mijn ogen en leg mijn hoofd weer tegen het raam van het vliegtuig.
“Bihill!!”¯ herhaalt de irritante meisjesstem terwijl ik door elkaar geschud word. Jezus, hoe komt dat kind aan zoveel energie om half vier ’s nachts?!
“Isa, laat je broer gerust. Hij zal straks wel met je spelen.”¯ Jaja, in je dromen.
Isa, of eigenlijk Isabelle, is mijn tien jaar jongere zusje. Mijn ouders noemen haar een ‘ongelukje’, ik noem haar eerder een groot ongeluk, een ongeluk waar ik nu nog een hele maand mee opgescheept zit.
Normaal gezien logeer ik in de zomervakantie regelmatig bij vrienden, zo heb ik niet veel last van Isa, maar vind in Australië maar eens een 20-jarige waar ik kan blijven logeren. Welke 20-jarige trekt er, op mij na, nu ook met zijn ouders een maandje naar de andere kant van de wereld? Juist ja, geen enkele.
Ik heb vel discussies gehad met mijn ouders omdat ik helemaal niet mee wilde op deze reis, uiteindelijk bleek dat ik thuis zelfs op mijn twintigste nog niets te zeggen heb. Ik moet mee, en ben er zelfs in geslaagd om een positief punt te vinden aan deze vakantie: het is gratis.
Mijn zwarte Green day-pet schuif ik over mijn gesloten bruine ogen en ik val weer in slaap.

Na een veel te lange vlucht en busrit zit ik slechtgezind, en dus met een pesthumeur, aan de rand van het 45 centimeter diepe kinderbad van het Jupiters Townsville Hotel and Casino.
Normaal kreeg ik een hotelkamer voor mezelf, maar omdat er sprake is van overboeking, slaap ik samen met Isa in een zetelbed. Een slechte matras die ik dan ook nog eens moet delen met mijn irritante zusje, kan het nog erger?!
Twee bruine voeten, ongeveer ze groot als de mijne, verschijnen in mijn gezichtsveld en zorgen voor cirkeltjes in het warme water.
“It’s a nice tattoo on your arm, do you have any more?”¯
“What do you want?!”¯ Vraag ik kwaad in mijn gebrekkig Engels zonder hem aan te kijken.
“Ow, relax, I thought that you had some problems ‘cause you’re sitting in the babypool and wanted to help you. I was just trying to break the ice.”¯
“Well, I like ice, let it intact please.”¯ Zeg ik nog steeds zonder de jongen naast me aan te kijken.
“Oke, we’ll start over. Hello, I’m Tom.”¯
“Bill.”¯ Mompel ik terwijl ik de hand die hij uitgestoken had, schud.
“So, Bill, where are you from?”¯
“Germany.”¯ Voor de eerste keer in ons gesprek kijk ik hem aan en zie een gebruind en gespierd lichaam dat in de lip gepiercd is en gesierd met lange zwarte conrows. Damn, ik wou dat ik zo’n lichaam had!
“Wel, dan kunnen we beter Duits praten.”¯ Lacht Tom en meteen is al mijn aandacht op het fantastische lichaam naast me gericht.
“No way!”¯
“Jep, Maagdenburg.”¯
“Ga weg! Dat meen je niet!”¯ zeg ik vol ongeloof.
“Wat? Jij ook?”¯ Damn, zelfs zijn lach is perfect!
“Ik ben er opgegroeid, maar een paar jaar geleden zijn we naar Berlijn verhuisd.”¯
“Ik woon al twintig jaar in Maagdenburg. Voor zover ik weet ben ik nooit verhuisd.”¯
“Wow, wacht, jij bent twintig?”¯
“Ja, is dat een probleem?”¯ vraagt hij twijfelend.
“Nee, helemaal niet! Maar, ik dacht echt dat ik de enige twintig jarige was die naar Australië trok voor vakantie.”¯
Ik wil je niet teleurstellen, maar ik vrees dat je dat ook bent. Ik ben hier niet op vakantie.”¯ Verward kijk ik hem aan. “Ik ben hier voor mijn werk.”¯
“Je, werk?”¯
“Ja, mijn vakantiewerk eigenlijk.”¯
“Jij komt helemaal naar Australië voor vakantiewerk?”¯
“Bill, je moet van mama met mij mee gaan om een ijsje te gaan halen!”¯ De meisjesstem die ik maar al te goed ken laat ons beiden opkijken en ik zucht.
Isa kan geen Engels en mijn ouders liggen liever te bakken in de zon, dus word ik meegestuurd om dat kind tevreden te houden.
“Ik ben zo terug. “ zeg ik Tom terwijl ik rechtsta, maar ik zie hem hetzelfde doen.
“Het spijt me, mijn pauze zit erop. Ik ben al bijna te laat.”¯
“Ik zie je toch nog eens?”¯
“Ja, tuurlijk, ik-“
“Bihill!! Kom nu!”¯
Ik zie je nog!”¯ Roep ik over mijn schouder terwijl ik door Isa aan mijn arm meegesleurd word naar de bar voor een ijsje.
Als er ook maar iets boeiends gebeurd in mijn leven, weet Isa het altijd te verzieken, en dat zal deze maand niet anders zijn.
Als ik weer bij het zwembad aankom zie ik Tom inderdaad niet meer zitten en met een zucht leg ik me in de ligstoel naast Isa neer. Ik schuif mijn zonnebril op mijn neus en haal het 500 pagina’s tellende ‘Het verloren symbool’ tevoorschijn. Lezen is absoluut een van mijn favoriete bezigheden. Ik ben compleet verslaafd aan de avonturen van Robert Langdon en heb dan ook elk Dan Brown-boek dat we thuis hebben, meegebracht.
Nog voor ik het boek kan openslaan hoor ik een stem zeggen dar het tijd is om het lied van het hotel te dansen. Ik heb altijd geleerd dat je een dans danst, en een lied speelt, zingt of luistert, maar het Duitse onderwijs stelt dan ook niet veel voor.
Mijn hotel-ervaringen hebben mij wel geleerd dat zo’n hoteldans altijd door het gehele animatieteam uitgevoerd wordt, misschien is dat wel de vakantiejob van Tom! Ik kijk over mijn zonnebril naar het animatieteam, maar zie Tom niet staan tussen het groepje mensen dat staat te dansen op de vrolijke tonen van het liedje ‘Chocolate’.
Teleurgesteld open ik mijn boek en begin met het lezen van het tweede hoofdstuk.

[reacties??]


Reacties:


Kaulitz
Kaulitz zei op 15 mei 2011 - 19:48:
Ik dacht even serieus dat Tom het zou aftrappen. xd
Maar verkeerd gedacht! [:
Je schrijft leuk!


Cruciatus
Cruciatus zei op 2 sep 2010 - 21:25:
Verdoooor D; +nieuwe lezer? (:.


dreamerangel
dreamerangel zei op 14 aug 2010 - 17:22:
WHAAAAAAA VERDER
en wat is Tom's baantje?


jorinloveth
jorinloveth zei op 14 aug 2010 - 15:35:
Ik mag Tom 8D

snel verder jij!