Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You and Me » Hoofdstuk3

You and Me

14 aug 2010 - 15:16

655

1

242



Hoofdstuk3

‘Tot morgen Mélanie !’
‘Tot morgen Léticia!’
Zalig einde van mijn werkdag! Ik ga me op mijn gemak gaan omkleden in de kleedkamers van het personeel. Eenmaal klaar ga ik naar mijn fiets en ga dan op het gemak naar het station waar ik een trein moet nemen naar huis. Terwijl ik moet wachten neem ik mijn boek en mijn mp3 die begint te spelen waar het dus gestopt is. Ik hoor dat Monsoon op zijn einde loopt en mijn mp3 slaat over naar een ander lied. “Hunde”ť komt door mijn oortjes van mijn mp3 en meteen begin ik te zwieren met mijn haren. Aangezien ik toch alleen zit in het station. Ik steek mijn mp3 in mijn zak en neem dan nog een sigaretje. ‘shit ik heb geen aansteker bij’ Ha daar passeert iemand.
‘He! Heb jij een aansteker?!’
Maar hij loopt gewoon door.
‘Bedankt voor te stoppen hé !’ loser denk ik nog bij mezelf.
Dan maar zonder sigaretje. Ik steek ze weer weg in mijn pakje en neem dan mijn boek en begin te lezen tot wanneer mijn trein er is.

‘Ik heb gedaan met werken ! Zalig gewoon !’ Zo zit mijn laatste dag vakantiewerk erop. Vanavond laat vertrekken we op reis !! En je raad het nooit naar waar. Of misschien wel . Ik ga naar Duitsland op reis ! Is dat niet zalig gewoon ! Ooooo mischien kom ik dan iemand van Tokio Hotel tegen , maar ik denk dat die kans heel klein is , naar waar ik naartoe ga. Ik denk niet dat zij in een sporthotel gaan zitten. Blijven dromen zouden mijn ouders zeggen. En denk ik , ik weet wel beter. Soms toch.

We zijn net klaar met eten en gaan dan bijna de auto inladen, pa wil eerst nog zijn nieuws zien, dus ga ik nog heel even op de pc, ik kom op mijn kamer en automatisch druk ik op de knop van mijn pc, kijk dan in mijn kast of ik nog iets anders zou aandoen of niet. Kies dan toch voor een andere outfit. Ik neem een jeans broek uit mijn kast , trek die aan , zoek dan nog snel een topje. Ik neem er een geel uit trek het vlug aan en ik ben klaar voor te vertrekken . Ik ga dan nog achter mijn pc zitten open msn en meld mij dan aan , onmiddellijk springt er in de rechterhoek en kadertje omhaag en ik begin te glimlachen als ik zie dat hat Aline is. Ik open het volledige gesprek en begin te praten met haar. Over hoe ik ze zal missen de komende 8dagen. Ik moet dan bijna vertrekken en sluit dan het gesprek af. Ik heb haar beloofd dat ik haar toch wel elke dag een sms zal sturen , Duitsland is wel een stuk duurder maar daar ga je niet van dood e. ik hoor mijn moeder al roepen dus schakel ik vlug de pc uit. Ik loop dan naar beneden voor te helpen inladen in de auto. Nog vlug mijn schoenen aan en ik kan helpen.
Na een half uur draaien en keren is de auto gevuld en kunnen we vertrekken. Ik ga nog vlug is in het huis gaan kijken of alles dicht en uit is. Als ik terug komen roep ik tegen ma ‘Alles is goed, we kunnen vertrekken!’ Bij die woorden gaat mijn moeder naar binnen en controleert ze het huis nog eens. En zegt ze ‘Je kunt niet genoeg nakijken!’ als ze terug komt gaat de poort dicht en kunnen we vertrekken. Eenmaal in de auto zijn we gewoon voor een kruisteken te maken, niet dat ik zo gelovig ben, maar als het moet en nodig is ben ik dat wel. De wagen start en alle 4 maken we een kruisteken, niet veel later zijn we vertrokken. Ik denk nog bij mezelf Duitsland here i come!!

Het 3de deel is , op deel 4 zullen jullie nog een tijdje moeten wacht , but i do my best ! love you all !


Reacties:


JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 14 aug 2010 - 21:22:
Mihi

"Ik ga dan nog achter mijn pc zitten open msn en meld mij dan aan , onmiddellijk springt er in de rechterhoek en kadertje omhaag en ik begin te glimlachen als ik zie dat hat Aline is."