Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Why don't you love me ? [TK] » 1 :

Why don't you love me ? [TK]

17 aug 2010 - 15:55

359

0

260



1 :

Kleine proloog : Naam : Jill Parker kennedy. Leeftijd : 14 Geslacht : vrouw. hobby's : kwijlen op posters van tom, voetballen, dansen. karakter : lief, spontaan, altijd voor je klaar, altijd open. Extra : jill heeft een navel en een monroe piercing.

zuchtend zit ik in mijn kamer. straks moet ik weer naar school. ik sta op van mijn bed en ik loop naar mijn kleding kast. ik pak er een spijker kleurige skinny jean uit en ik pak een tanktop. ik pak snel nog even ondergoed en loop richting de badkamer.
wanneer ik daar ben doe ik de deur op slot en doe de kraan van de douche zachtjes aan. als die op de goede temperatuur is stap ik onder de warme stralen water.
als ik mijn haar heb ingezeept en heb uitgespoeld doe ik mijn lichaam nog even en stap er onderweg.
ik maak mijn haar droog en mijn lichaam ook. rustig kleed ik me aan en doe mijn roze allstars aan. snel pak ik nog een vel roze adidas vest uit de kast en doe hem aan. nu ben ik bijna klaar om te vertrekken alleen nog eten en tandenpoetsen. ik kijk op mijn mobiel en zie dat ik nog een kwartier heb voordat ik hoef weg te gaan. snel loop ik naar beneden met mijn tas over mijn schouder en zet hem in de gang neer. ik loop de keuken in en pak een glas en een fles melk. ik schenk de melk in het glas en zet de fles weer weg. ik drink het glas leeg en zet het glas in de vaatwasser. als ik dat heb gedaan pak ik snel een bordje en een plak brood. ik doe er een plak kaas. ik pak het bordje en loop er mee naar de bij keuken. ik ga aan de tafel zitten. mijn vader die zit al met een kop koffie en de krant in zijn hand.‘‘hoi pap.’’zeg ik terwijl ik een hap neem van mijn brood.‘‘hoi prinses. heb je lekker geslapen ?’’vraagt hij.‘‘ja super maar ik ga mijn tanden haar en make-up doen.’’zeg ik als ik het broodje op heb en ik met het bordje naar de keuken loop. ik druk eht bordje in de vaatwasser en ik loop naar boven. snel poets ik mijn tanden. kam mijn haar en ik doe mijn make-up. als ik dat heb gedaan kijk ik op mijn mobiel. tijd om weg te gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.