Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Meet me at midnight. » Chapter 1.

Meet me at midnight.

17 aug 2010 - 11:22

367

3

279



Chapter 1.

The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else.

Ik was meer zijn slaaf dan zijn vrouw. Verveeld stond ik in de keuken te koken terwijl meneer op de bank zat en naar voetbal keek. Zijn hele wereld draaide om het voetbal. Eigenlijk zou ik me op het eten moeten concentreren zodat er niks mis gaat maar het kon me niks schelen. Ik hoorde een hoop gerommel vanuit de woonkamer en even later kwam David de keuken in gelopen. Hij ging naast me staan en bekeek het eten. 'Schiet even op, ik moet zo weg'mompelde hij op een ongeduldige toon. 'Geduld' was het enige wat ik terug antwoordde. Het was een dag als elk ander in mijn saaie leven. Hij kwam thuis van het voetbal, ging wat tv kijken, zat te twitteren en sms'en via zijn mobieltje, at zijn eten en ging weer terug naar training. Mijn leven was net als dat van een gevangene. Elke dag weer zat ik opgesloten in het huis, want zonder toestemming van David mocht ik nergens heen. En voor alles moest ik een goede reden hebben.
Ik schepte wat op een bord voor David en zette het voor hem neer op tafel. Gretig begon hij te eten. Ik legde een beetje voor mezelf neer en ging tegenover hem zitten. 'Wat ga je vandaag doen?'zei hij tussen het eten door. Ik haalde mijn schouders op. Waarschijnlijk weer hetzelfde als altijd. 'Je gaat met mij mee.'riep hij plots. 'Naar je training?' Hij wierp me een boze blik toe. 'Waar anders' Ik knikte en at mijn eten snel op voordat hij weer kon zeuren over dat ik te langzaam at. Het zou de eerste keer zijn dat ik de rest van zijn team zou zien behalve op televisie. Nadat we allebei klaar waren met eten, legde ik de borden snel in de vaatwasser en liep naar boven om me te kleden. Het waren erg simpele kleren die ik aan trok, want van David mocht ik me niet uitdagend aankleden. Ik moest er goed uit zien maar niet té goed. 'Schiet op'hoorde ik zijn irritante stem weer roepen. Met gebogen hoofd liep ik terug naar beneden en volgde hem naar zijn auto. Ik zou hem gaan ontmoeten, de man die mijn leven zou veranderen.


Reacties:


Lipsy
Lipsy zei op 17 aug 2010 - 19:58:
Wat is hij gemeen, hier...
Mooi geschreven & verder.
En ook nog eens een gelukkige verjaardag.


Fernando
Fernando zei op 17 aug 2010 - 15:54:
Verdeeeer
nogeenx Gefeliciteeeerd :'D


Kayley
Kayley zei op 17 aug 2010 - 12:09:
Wow, jezus man. Is hij zo'n tiran o.o'
Ze mag zich niet eens kléden zoals ze wilt. Ftw?
Dan is het maar goed dat ze 'hem' gaat tegenkomen. Ben al benieuwd naar de eerste ontmoeting.
PS: Misschien is het een idee om elk dingetje dat gezegd word op een nieuwe regel te laten beginnen? Dat leest wat makkelijker, die kleine tekentjes vallen vaak niet echt op in de tekst en dan heb je pas op het einde van het ding dat gezegd word door dat het gezegd word. Maar het is maar wat je zelf het makkelijkste vind, natuurlijk.
PSS: Je hebt me bewezen dat er wel degelijk mensen met wat talent voor schrijven op Quizlet zitten.
PSSS: Nogmaals gefeliciteerd.