Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Moving, singing, famous BFFs and sadness {Nick Jonas love story} » Picking up Sam! And seeing someone who doesn't see you.

Moving, singing, famous BFFs and sadness {Nick Jonas love story}

17 aug 2010 - 12:31

434

3

178



Picking up Sam! And seeing someone who doesn't see you.

the next!:D

'Eems, Amy, wake up.' 'Huh?' Verdwaasd open ik mijn ogen. Ja hoor, ik was weer eens in slaap gevallen. Elke keer als ik in het vliegtuig zit val ik in slaap. Hoe ik dat doe weet ik ook niet. 'Amy? Gaat het wel?' Ik kijk naast me en zie Joe bezorgd kijken. 'Ja hoor, ik was gewoon even aan het denken.' Joe knikt, 'maar we zijn er.' Zodra ik dat hoor spring ik op en ren naar buiten. als ik onderaan de trap ben val ik ook nog bijna maar Nick vangt me op terwijl Kevin en Joe me hard uitlachen. Zodra ik weer op mijn voeten sta ren ik verder. Ik zie Samantha al staan. Ze staat met haar rug naar me toe. 'SAMMIEEE!!' Gil ik. Samantha draait zich om. 'AMY!' Snel sprinten we naar elkaar toe, als we bij elkaar zijn laten we ons letterlijk in elkaars armen vallen. 'Ik heb je zo gemist,' snik ik. 'Ik jou ook,' snikt ze terug. Dan kijken we elkaar aan en beginnen allebei te lachen. 'Eeh, wat is er zo grappig?' Vraagt Kevin als ze bij ons aankomen. 'Ik weet het niet,' hik ik. En zo lachen we nog een tijdje door. 'Eh, jongens, ik wil de lol niet verpesten maar pap zei dat we op tijd weer terug moesten zijn. Dus ik denk dat we maar weer weg moeten.' ok, iedereen pakt hun spullen. 'Wacht, ik moet nog naar de WC!' Roep ik dan. Snel ren ik naar de WC. Als ik klaar ben en weer terug wil lopen zie ik om de hoek ineens bekend haar. Heel sneaky kijk ik het hoekje om om daar tot mijn grote schrik mijn broer te zien staan. Snel loop ik verder. 'Daar is er ook weer een hoor.' Zegt Kevin grappend. Niet luisterend naar wat hij zegt loop ik door. Zwijgend laat ik alles over me heen komen, en halverwege de reis val ik weer in slaap. M'n dromen zijn verwarrend, herinneringen van vroeger en dingen die pas gebeurd zijn. Mijn droom eindigt met de herinnering dat Jake mijn vader achterna gaat.
Met een gil schiet ik overeind. 'Amy?!' Roept Samantha, waar ik naast zit. 'Gewoon een droom,' zeg ik en wuif het weg. 'Dat klonk anders niet als 'gewoon een droom.'' Zegt Nick. Ik kijk hem aan, zijn ogen staan vol bezorgdheid. 'Okee, ik droomde over vroeger.' Samantha slaat een arm om me heen en geeft me een knuffel.
Als we weer thuis zijn gaan Samantha en ik meteen onze slaap inhalen, ik van de nachtmerrie die me wakker hield en Samantha van de jetlag.


Reacties:


ItsJustSarah
ItsJustSarah zei op 9 april 2011 - 21:36:
snel verder!!
wil je iets zeggen als er een niuew hoofdstuk is ??
x


MissFroggy
MissFroggy zei op 12 sep 2010 - 19:59:
verder <3


xEmma
xEmma zei op 17 aug 2010 - 13:19:
Yeaaah, Samantha is er levend en wel(:
En oooh. Arme Amy. ):
Maar Nick wil haar vast troosten. *Wbw*

Snel verder<3