Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Een Magische Wraakactie » Hoofdstuk 5, Lucius' verraad

Een Magische Wraakactie

30 dec 2008 - 15:12

434

1

265



Hoofdstuk 5, Lucius' verraad

Tom kwam aan bij klieder en vlek, waar Lucius en Draco ook zaten. Draco kwam als eerst naar buiten met een hele grote ketel in zijn handen, gevolgd door Lucius. "Ga jij maar even naar de betoverde beestenbazaar en zoek nog maar een leuk dier uit." Zei Lucius en Draco liep weg. Lucius liep naar Tom toe en vroeg hem om even mee te komen naar een kamer in de Lekke Ketel en samen liepen ze naar de Lekke Ketel.

Ze liepen naar boven, naar kamer 26. "Kom hier is het" zei Lucius "Waarom blijf je staan?" "Ik heb een beetje een raar gevoel, maarja" Tom ging als eerste naar binnen, wat hij niet doorhad was dat Lucius zijn stok uit zijn jas haalde, en daarna Lucius, die op en stoel achter een bureau ging zitten. "Ja en nu?" vroeg Tom "Ik vraag me af.. Hoe heeft hij je vernederd?" vroeg Lucius aan Tom "Daar ga ik het niet over hebben" Lucius pakte een klein flesje. "Kijk, dit is Verita serum. 1 druppel en je verteld alles" zei lucius met een gemene lach. "Wat! Jij kwam niet om mij te helpen met mijn wraak actie!" Schreeuwde Tom uit "Nee natuurlijk niet, ik heb een zoon en die moet ik beschermen. Maar ik hoef het niet te weten, dit Serum is alleen voor noodgevallen" zei Lucius met een schokkerige stem. "Dus jij hebt mij bedrogen. Ik dacht dat jij een trouwe dooddoener was! Ik zal je!" Tom wou zijn stok pakken maar kon hem niet vinden. "Waar is mijn stok!?" "Die heb ik veilig opgeborgen. Het Ministerie wil jouw in Azkaban en daar kom jij ook. Met of zonder mijn hulp. Schouwers zijn onderweg" zei Lucius weer kalm. En hij pakte zijn stok "Sorry, maar dit moet. Ik moet Draco beschermen.. Patrificus Totalus!. Tom verstijfde en een schouwer kwam binnen met een koffertje, het was dezelfde die eerder nog maar net ontsnapte aan Tom's spreuken. "Ah! eindelijk, jij hebt hem" zei de schouwer blij. "Ja, en nu over de beloning? 1500 Galjoenen in cash, toch?" De Schouwer opende het koffertje en het zal vol met galjoenen "Ja, 1500 Galjoenen in cash! Hier!" hij deed het koffertje dicht en gooide het naar Lucius. "Mooi" zei hij. "Dan neem ik Tom nu mee" Net wanneer de schouwer Tom wilde optillen on-stijfde hij en gaf de schouwer een knietje hij sloeg Lucius tegen zijn neus en pakte de toverstok van hemzelf en van Lucius en rende de deur uit naar beneden, ging naar de open haard en pakte wat brandstof en zei "Admentstraat 28!" en verdween in de haard...


Reacties:


Elflady
Elflady zei op 30 dec 2008 - 16:01:
Je schrijft pas weer vanaf 5januarii niet getreurd zei je nog,, hhoe moet ik leven ,... als ik niet weet hoe dit verder gaat oke, dramatisch maar goed,, ik vind het gwoon een te leuk verhaal^^,, niet veel jonges schrijven zulke cewle Fanfic's,, zelfs niet op Quizlet.nl,, en stalken heeft zeker weinig zin,,maar goed je heb het druk,, dus je kan niet schrijven nu ja dan moet ik maar inspiratie proberen te krijgen ... zodat ik zelf weer kan schrijven!!