Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » A walk to remember. » Chapter 16.

A walk to remember.

17 aug 2010 - 19:03

549

0

204



Chapter 16.

Julin Steals.

Vandaag hadden we een etentje met Cesc zijn collega sles goede vriend. Robin van Persie. Hij voetbalt ook bij Arsenal net als Cesc, maar Robin had nu vakantie en was op vakantie in Spanje met zijn nieuwe vriendin die ik niet ken by the way.

Ik bleef nog met mijn hoofd op Cesc' warme borst liggen keek naar de slapende Cesc. Het was nog best vroeg. Zijn borst ging langzaam op en neer waarbij ik ook zachtjes op en neer ging met mijn hoofd. Ik wou mijn bed nog niet uit maar toch deed ik het. Ik wou gewoon voor altijd hier blijven liggen. Ik kroop van zijn warme borst af en liep naar de badkamer en liet het bad vol lopen. Even ontspanning. Ik liep snel weer terug en pakte wat ondergoed uit mijn tas, nee, ik woonde nog niet bij Cesc, en legde die in de badkamer terwijl ik nog naast Cesc ging zitten en een kus op zijn voorhoofd gaf. Ik ging nog met mijn hand door zijn haar toen hij op dat moment wakker werd. 'Hoelaat is het?' 'Vroeg.' zei ik. 'Waarom ga je dan nu al douchen?' vroeg Cesc. 'Ik voel me vies.' zei ik. 'Vrouwen..' mompelde hij en rekte zich uit. Man, ik kon nog niet niet kwijlen. 'Hoelaat gaan we naar het restaurant?' vroeg ik, om van onderwerp te veranderen. 'Tegen de middag.' zei Cesc, en gaapt. 'Ik ga in bad.' zei ik dan en liep naar de badkamer. 'Dan slaap ik nog even door.' gaapt Cesc. 'Nee, jij gaat er ook uit!' riep ik en sprong op het bed. Hij zucht. 'Waarom?' moppert hij. 'Omdat ik het zeg, meneer luiwammes.' En ik trok aan zijn arm, maar het hielp niks. Natuurlijk niet. Hij trok aan mijn arm zodat ik half over hem heem viel. 'Ce-hesc!' Cesc sloeg zijn armen om me heen en drukte zich tegen me aan. 'Laat me nou in bad gaan.' mopper ik. 'Straks, even dit doen.' zei hij. 'Wat doen?' vroeg ik, en trok mijn wenkbrauw omhoog. En ja, daar gaat meneer weer. Hij drukte zijn lippen op de mijne en draaide me om zodat ik onderop lag. 'Genoeg.' zei ik, happend naar adem. 'Nu ga ik wel uit bed.' grijnst hij. Ik rol met mijn ogen en liep naar de badkamer.

Ik was aangekleed en netjes opgemaakt en zat nog te bellen met Kelsey toen ik op de bank op Cesc zat te wachten. Ze had eindelijk een relatie met Iker en wou mijn raad weten, ze was namelijk een paar weken over tijd, en nu is ze bang dat ze zwanger is. Ondertussen kreeg ik een email van Jules, mijn zusje, die een relatie heeft met Ricardo Kaka, dat ze binnenkort langs kwamen met z'n tweeën. Cesc kwam eindelijk naar beneden en zag er weer eens goddelijk uit. 'Doe niet zo sexy man.' zei ik, en lach. 'Ik doe jou na.' zei hij en kust me passievol. Daarna gaf ik hem nog een knuffel en liepen we naar zijn auto op weg naar het restaurant. 'Ken jij Robin zijn vriendin?' vroeg ik. 'Nee, alleen haar naam.' zei hij. 'Ow, en hoe heet ze?' vroeg ik, toen Cesc de auto van de oprit reed. 'Reina. Robin kan niet stoppen om over haar te praten.' zucht Cesc.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.