Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sterren op het ijs - nieuwere versie - » Deel 1

Sterren op het ijs - nieuwere versie -

17 aug 2010 - 19:57

455

3

324



Deel 1

Ik draai een pirouette en gelukt! Het publiek gaat uit zijn dak het is me gelukt! Het is alsof er een zwaar gewicht van mijn schouders valt. Weken heb ik hieraan geoefend en het lukte slechts een paar keer. Ik loop hier al de hele dag te stressen, omdat het vandaag nog niet gelukt was, maar nu ben ik er vanaf! Bye bye, stomme pirouette!
Ik loop van het ijs en wordt omhelsd door mijn coach Erik.
Hij mag er dan wel raar uitzien met zijn geblondeerde krullen en baardje, maar bij hem kan ik altijd terecht. Hij is mijn beste maatje.. - oké dat klonk raar.. -
“ Het is je gelukt! Ik wist wel dat je het kon, je moet alleen maar in jezelf geloven en dan kan je alles! Oh, ik heb hier nog iets voor je.”ť Hij stopt me een brief in mijn handen waar mijn naam op staat. Ik draai de brief om en zie dan hij van Duitsland komt.
Wie zendt er me nu iets van Duitsland? Nou ja, misschien heb ik daar familie of zo. Ik heb in heel Europa, van mijn miezerige Belgenland tot het warme Griekenland, familie die ik niet eens ken, omdat mijn mama niet goed met haar familie kan opschieten.
Het zal wel onbelangrijk zijn. Zeker weer één of andere familiereünie, of misschien iemand die de moed heeft gevonden om onze stamboom samen te stellen. Dan moet ik die persoon teleurstellen, ik heb het een paar jaar geleden eens geprobeerd en het is werkelijk on-mo-ge-lijk. In mijn gedachten splits ik het woord om er nóg meer nadruk op te leggen.
Nu denken jullie zeker dat ik een raar persoon ben, want wie probeert er nu zijn stamboom samen te stellen? Ik in ieder geval niet, het was een opdracht van school. Ik ben er twee maanden aan bezig geweest en dan heb ik het opgegeven.

Ik ben al op weg naar de vuilbak als ik toch wel nieuwsgierig kom.
Misschien moet ik hem toch wel eerst eens lezen en dan weggooien. Wie weet gaat het wel over een erfenis!
Ik scheur de envelop open en haal er een getypte brief uit die er heel officieel uit ziet.
Op de brief blinkt het logo van ZDF.
ZDF?
Ik heb daar nog van gehoord, maar wat is dat nu weer? Misschien staat het in de brief zelf.
Geachte,
Wij van de Duitse zender ZDF, vragen u of u zou willen meedoen aan het programma “ Sterren op het ijs”ť waarbij bekende Duitse artiesten met professionele schaatsers moeten schaatsen.
We zoeken nu nog professionele schaatsers van over heel Europa om mee te doen en de bekende personen op te leiden in het schaatsen.
Ben je bereid om mee te doen gelieve dan te bellen naar dit nummer…


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 29 sep 2010 - 20:01:
OEEH LEUK :d


MissFroggy
MissFroggy zei op 18 aug 2010 - 10:06:
Verder <3. Mag ik melding?


xEmma
xEmma zei op 17 aug 2010 - 20:27:
Oeeh, klinkt leuk*-*
Heel orgineel, ook(: