Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » A walk to remember. » Chapter 17.

A walk to remember.

17 aug 2010 - 20:38

398

0

233



Chapter 17.

Julin Steals & Cesc Fabregas

k zag de auto van Robin al staan. Cesc zwaaide en sloeg zijn arm rond mijn middel. Een meisje met lang zwart haar stond naast Robin en glimlachte verlegen. 'Gozer!' Robin liep op Cesc af en ze gaven elkaar een mannelijke knuffel. 'En wie is dit?' vroeg Robin vrolijk, en keek me aan met een glimlach. 'Julin Steals.' zei ik. 'We zijn verloofd.' zei Cesc. 'Kerel! Dat is onwijs gaaf! Wanneer gaan jullie trouwen?' vroeg hij. 'Dat moeten we nog plannen.' zei Cesc. 'Dit is Reina Stevens.' zei Robin. Ik schudde haar hand en glimlach. 'Laten we een tafel opzoeken.' zei ik. 'Klinkt goed.' zei Cesc.

We zaten gezellig aan tafel te kletsen en ik kon het goed vinden met Reina. Robin sloeg beschermend zijn arm rond haar en Cesc volgde zijn voorbeeld. We bestelden allemaal het zelfde en aten en waren diep in gesprek. Maar toen vertelden we Robin en Reina over mij, over mij en mijn ziekte, over mij en mijn bijna einde. Ze waren sprakeloos. Cesc kon er niet goed tegen en liep naar de mannen wc's. 'Ik ga wel even achter hem aan.' zei Robin rustig, en liep er ook heen. Ik zucht en speelde met mijn eten. 'Hoelang heb je nog?' vroeg Reina voorzichtig. 'Minstens één jaar. Of iets langer. Niet langer dan twee jaar.' zei ik zachtjes. 'Ik vind het zo erg voor je!' zei Reina. Ik zucht. 'Er valt niks aan te doen.' 'Kan ik nog wat voor je doen?' vroeg Reina. 'Nee, dank je wel.' zei ik en dronk van mijn glas water.

Cesc Fabregas

'Je bent goed voor haar, Cesc. Je maakt haar gelukkig en dat is wat telt.' zei Robin. 'Ik hou zoveel van haar, ik weet niet of ik zonder haar kan.' zucht ik. 'We steunen je Cesc, ik en Reina. En natuurlijk de rest van Arsenal.' zei Robin. 'Dank je, Robin.' zucht ik en gooi wat water in mijn gezicht en loop terug naar de tafel. Toen ik haar zag zitten, Julin Steals, mijn aanstaande vrouw. Ik was zo verliefd, ik hield zo van haar. Ik kon geen minuut zonder haar, ze was zo beeldig, een parel. Haar haar dat mooi over haar blote schouders viel en haar glimlach. Ik ging naast haar zitten en kuste haar lippen, kon me niet schelen dat Robin en Reina erbij waren, ik wou alleen Julin. Voor zo lang het nog duurde.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.