Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Final Destination | Deadly boat. » Chapter | 2 |

Final Destination | Deadly boat.

18 aug 2010 - 13:21

279

0

166



Chapter | 2 |

Toen ze op de snelweg kwamen scheen het zonnetje ondertussen al. 'Aaaaaah', zegt Nate vrolijk. 'Stop ff bij dat tankstation, ik heb dorst', roept Drake. Flynn stopt bij het tankstation en iedereen stapt uit. Terwijl Drake naar binnen stormt gaat de rest bij elkaar staan bij de ingang. Jack strekt zich uit en ziet een groep meiden naar hun kijken. Hij tikt Flynn aan en 'wijst' met zijn ogen. 'Hé jongens, zouden ze het over ons hebben?'. De meiden keken hun aan en giechelden.

'Doen', zegt de blonde meid. De 3 andere meiden gingen bij elkaar staan en fluisterden bij elkaar in de oren. Toen ze ophielden giechelden ze. 'Kus diegene met die zwarte haren', zegt de brunette giechelend. 'Ieuw, nee! Hij heeft al een beetje grijs haar!'. Alweer moeten de meiden giechelen en halen hun schouders op. De blondine rolt haar ogen en loopt op Jack af.

'Daar komt er een', zegt Harry. De blondine komt voor Jack staan. Ze kijkt naar hem en trekt een vies gezicht. Jack deinst een beetje achteruit. De blondine pakt hem bij zijn jas vast, trekt hem naar voor en kust hem. Dan duwt ze hem naar achter, geeft hem een klap in zijn gezicht en loopt terug naar het groepje meiden die stonden te gieren van het lachen. De jongens, behalve Jack, barsten in lachen uit. Jack veegt zijn mond af. 'Ah gadver, moet ik nou net door een lelijke blondine gekust worden'. 'Grap je nou? Ze is echt lekker', zegt Harry. Drake komt naar buiten en ziet hun lachen. 'Iets gemist?'. Flynn geeft hem een schouder klop, 'Nee, helemaal niks gast.' Ze stappen de auto weer in en rijden verder.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.