Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Final Destination | Deadly boat. » Chapter | 6 |

Final Destination | Deadly boat.

18 aug 2010 - 13:22

486

1

165



Chapter | 6 |

Flynn POV
'Klik'. De man fronst. 'Klik, klik, klik'. Het pistool doet het niet. 'Klik, klik'. 'Verdomme!' schreeuwt hij terwijl hij mij hard duwt. Ik wankel naar achter maar blijf toch staan. De man kijkt in het magazijn van het pistool. 'Hij zit vol, hij zit vol!', roept hij hysterisch, 'Waarom doet dat klote ding het dan niet'. Hij gooit het pistooltje het water in. Hij stampt op de grond en kijkt in zijn ooghoeken naar mij toe. Ik zet een valse glimlach op. Hij ziet het en rent op me af, hij grijpt me beet bij mij keel en hijst me omhoog. 'Klootzak!'. Ik hijs mijn benen op en trap hem tegen zijn buik. Hij laat me los en krimpt ineen.

Jack POV.
Ik ben helemaal in paniek. Ik beef helemaal, ik zie een groots gevecht voor me. Ik kijk op mijn horloge, het is al een uur verder. Voordat ik uit stress een man een stomp wil geven blijf ik stil staan. Een uur... 'EEN UUR! de boot.. DE BOOT!', gil ik. Ik ren een hoger gebergte op en kijk over de zee, hopend dat ik de boot zie. Hij is nergens te zien. Het gerel van de ruzie word vaagjes, ik hoor niemand meer, alsof ik doof ben. Alles is stil om me heen. Opeens komt er weer een vaag geluid. Geschreeuw, water... de wind word ineens ook wat sterker, ik krijg een raar gevoel. In de wind hoor ik een zachtjes gegrom. Dan krijg ik opeens druk in mijn gezicht, alsof iemand me met de vuist slaat. Ik hoor de ruzie van de vreemde mensen en mijn vrienden weer. Ik pak Alex beet en fluister hysterisch in zijn oor, 'We moeten hier weg'. Alex kijkt me bang aan, daarna grijpt hij Flynn vast die in gevecht was en trekt hem mee. 'Vlucht maar!', roepen de mannen.

3 dagen later.
We zitten met zijn alle voor de TV. Flynn is aan het zappen en de rest aan het kletsen. Ik heb de laatste 3 dagen geen woord gezegt. Ze hebben mij al gevraagt of er iets aan de hand was, maar na een dag gaven ze het op en lieten ze me rusten. Flynn zapte het nieuws voorbij, 'Terug!', roep ik. Iedereen keek me aan. Tja, mijn 1e woord in 3 dagen. Flynn zapt snel terug. '3 Dagen geleden is het schip The Gigantic gezonken. Een paar onderzee duikers zijn op onderzoek gegaan en hebben een camera gevonden met daarin een bandje, hier volgen een paar schokkende beelden', leest de nieuwslezer op. We kregen een man te zien die zichzelf filmpje en vertelde dat de boot zonk. De camera beefde en trilde, er was slecht beeld. De man draait de camera om en filmt het bloedbad. Ik zie de vrouw die door de haaien uiteen gerukt wordt. De jongens kijken verschrikt naar de TV en daarna naar mij. 'Jij... wist dit?', trilde Will. Ik zei niks.


Reacties:


Roelxiv
Roelxiv zei op 22 aug 2010 - 9:26:
AWESOME!!!!!!!!!!