Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie] » Sugar Cube! <33

I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie]

30 dec 2008 - 15:47

650

1

158



Sugar Cube! <33

Laila POV:
De volgende dag zitten we ons te vervelen. Bill komt naar beneden. "Kunnen jullie misschien helpen met mijn haar verven?" vraagt hij. "Welke kleur ga je het doen?" vraag ik. "Zwart." mompelt hij. We kijken naar zijn enorme uitgroei, en het bruin dat ooit zwart geweest moet zijn. "Ja, is goed." zeg ik, en we gaan mee naar boven, waar alles al klaar staat. Xenya zet de radio aan, en we trekken handschoenen aan. We beginnen te headbangen terwijl we zijn haar verven. Dan word er op de deur geklopt, en de deur gaat open. Het is de dreadaap Tom.

Xenya POV:
"Wat doen hun bij jou?" vraagt Tom meteen met grote ogen. "We helpen hem zijn haar verven, goed he." schreeuw ik boven de muziek uit. Hij kijkt me raar aan. "Jullie hem helpen? Jullie pesten hem en nu helpan jullie, nu serieus, wat doen jullie." zegt Tom met een arrogante blik. Ik kijk hem heel vies aan. "Ze helpen me echt hoor." zegt Bill met een schattig stemmetje. "Can't stand a change?" vraagt Laila. Hij kijkt haar vaag aan. "Niet van jullie." zegt hij. "Hallo, we zijn uit onszelf aardig gaan doen, duss wat zeik jy?" zeg ik met een hooghartige ondertoon. "We doen nu toch aardig." merkt Laila op. Ik knik. Tom knikt uiteindelijk ook. We helpen Bill verder met zijn haar en daarna lopen we weer naar onze eigen kamer.

Laila POV:
Ik kijk door de post heen, die net is binnengekomen. Een brief van onze moeders, die altijd hetzelfde zijn. Ik zie iets kleurigs, en bekijk het. Het is een folder. "Xen! Er is vanavond een feestje in SugarCube!" Roep ik. Ze pakt meteen de folder af die ze bekijkt. "Man, daar moeten we echt heen." zegt ze verlangend. Ik knik. "Ja, zeker weten." We kijken elkaar aan, met dezelfde gedachte. Een grijns siert onze lippen. De rest van de dag gedragen we ons heel lief. Maar meteen na het avondeten rennen we naar onze kamers, waar we meteen beginnen met douchen en kleren uitzoeken. Xenya trekt haar lolita-achtige rokje aan, met felroze panty en gestreepte kousen, met haar lolitahakjes en een felgeel shirt met een roze pistool. Daarover trekt ze een zilverjasje aan. Ik trek een zwart rokje aan met een roze gitaar erop. Daaronder rood-zwart gestreepte kousen en mijn hoge gothboots. Ik trek een rood shirt aan, met een zwart en zilvere doodshoofd erop. We maken ons op, doen ons haar en leggen kussens onder onze dekens. Om 10 uur, als de lichten uitgaan, sluipen we over de gangen naar Bills kamer. "Bill, wakker worden." We schudden hem heen en weer. Langzaam opent hij zijn ogen. "Waaat?" geeuwt hij.

Xenya POV:
"We gaan naar de SugarCube!" zeg ik opgewonden. "De wie?" vraagt hij slaperig. "SugarCube! Dat rock feest! Kleed je nou aahaaan." zeur ik. Hij knikt droogjes en loop naar de badkamer. "Gosh, hij is echt traag bezig." merk ik op. Laila knikt. "Bill, schiet op!" zeg ik gehaast. Hij komt zijn badkamer uit met alleen één oog opgemaakt. "Ja joh, doe rustig." zegt hij nog slaperig en loopt terug de badkamer in. "Hij gaat make-up op doen?" vraag ik vaag. "Ja, dat doe ik normaal gesproken!" komt er gesmoord vanuit de badkamer. "Aha." zeg ik dan met een niet-begrijpende blik. Laila schiet zacht in de lach. Bill komt helemaal opgemaakt de kamer uit. "Mooi hoor!" zegt Laila met een glimlach. Hij trekt zijn shirt uit en doet snel een andere aan. Als hij zijn broek naar beneden trekt kan ik het niet laten een opmerking te maken. "Sexy hoor!" zeg ik met een grijns. Bill kijkt met rode wangen naar me. Hij trekt een jeans aan met allerlei rode ritsen. Hij stijlt snel nog zijn haar. "We kunnen gaan." grijnst hij. We klimmen naar beneden, Bill als laatste. Eenmaal beneden beidt hij ons allebei een arm aan en grijnzend lopen we naar de SugarCube.


Reacties:


SacredxSoul
SacredxSoul zei op 30 dec 2008 - 18:54:
piep



stiemerds gaan jullie ontsnappen foei