Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie] » I feel Perfect! <33

I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie]

30 dec 2008 - 16:36

839

1

159



I feel Perfect! <33

Laila POV:
Het is niet zover. Het is vroeg, er is nog bijna niemand. Daardoor kunnen we zo naar binnenlopen. Er zijn niet zoveel mensen binnen. Meteen zien we een bekend persoon wat verder op. Ik pak de hand van Xenya en trek haar mee. Bill volgt sloom. "Poison! Popcorn!" Zegt de jonge man meteen als hij ons ziet. "Alweer uit de kliniek?" Wij grinniken. "Wat denk je zelf? Echt niet!" lach ik. "Nou, wat willen jullie?" vraagt hij. "Gewoonlijke, en wat heroine." zegt Xenya. Hij zegt het tegen iemand achter hem. "Het komt er zo aan." Grijnst hij. Ondertussen komen er meer mensen binnen. "Wie hebben jullie nu weer meegenomen?" grijnst hij naar Bill. Ik trek hem naar voren. "Dit is Bill, onze vriend uit de kliniek." grijns ik. "Aha." zegt hij. Xenya graait in haar zak, en haalt daar een pak geld uit, wat ze aan de jongen geeft. Niet veel later komt iemand anders met een klein doosje, en geeft het aan ons. "Veel plezier!" Word ons nog toegewenst.

Xenya POV:
"Dankje!" roep ik over mijn schouder naar de gast die ons altijd helpt. "Billy! Je H is aangekomen." grijns ik. Hij krijgt een glimlach op zijn gezicht. "Dankje!" grijnst hij. Ik en Laila lopen even snel naar de toiletten om ons pilletje in te nemen, Bill loopt met ons mee en gaat dan naar het mannentoilet. "Eigenlijk best erg, we helpen hem weeraan de drugs." mompel ik. "Ja maar hij is er wel blij mee." zegt Laila. Ik knik, het is wel zo. We nemen het snel in en lopen dan de toiletten uit. We kloppen op de mannenwc. "Bill! Ben je al klaar?" roep ik. Ik krijg geen antwoord, die is dus nog bezig. Ik hoor een bonk. Bill dus. Even later komt ie de wc uit met een blik op oneindig. "En?" vraag ik vrij nieuwsgierig. "Heerlijk, we kunnen gaan feesten." grijnst Bill stoned. We springen hyper om hem heen en lopen naar de bar. "Een cassis asjeblieft." zeg ik tegen de jongen achter de bar. "En voor ons ook." zegt Laila. De barman knikt. Hij haalt cassis voor ons 3 en zet ze voor ons neer. Nadat we gedronken hebben treken we Bill mee de dansvloer op.

Laila POV:
Daar gaan we helemaal uit ons dak. We kunnen gewoonweg niet meer stoppen, deels door de XTC, deels door de lol en de muziek. Als het feest is afgelopen, moeten we echt bijna de club worden uitgestuurd. Pas als we buiten staan, voelen we hoe vermoeid we zijn. Langzaam lopen we terug naar onze kliniek. De eerste stralen van de warme zon komen al over de daken gekropen. We gaan via Bills raam weer naar boven. "Weltrusten." Mompel ik, en we gaan naar onze eigen kamers. Daar kruipen we meteen in bed, moe als we zijn. We slapen gewoon door tot 2 uur in de middag. Iemand heeft ons wel geprobeerd wakker te maken maar dat is niet echt goed gelukt. Als we eindelijk wakker worden, ga ik meteen onder de douche. Als ik eronder vandaan kom, staat Xenya al te wachten. We gaan samen heel dood naar beneden. Daar zit Bill, starend naar een onaangetast broodje. We gaan bij hem zitten, en krijgen ook eten voor geschoteld. "Ik heb eigenlijk best wel heel erg honger." merk ik op, en begin te eten.

Xenya POV:
Ik kijk naar Laila, die haar eten naar binnen schrokt, ik heb dus echt geen honger. Bill kikt me aan, ik kijk terug. "Heb jy geen honger?" vraagt Bill me. Ik schud mijn hooft. "Nee, nooit als ik net wakker ben, Popcorn wel." leg ik uit. Hij knikt begrijpend. "En jy?" vraag ik. "Gewoon geen honger, normaal wel." zegt Bill. Ik knik. "Naar de gezamelijke woonkamer iedereen, nu!" zegt de zuster streng. "Wie is er vannacht op het terrein geweest?" vraagt ze streng als iedereen zit. Bill, Laila en ik nemen de bank in, ik moest helaas in het midden. Bill grijpt mijn hand en knijpt lichtjes. Ik kijk iedereen dood aan. "Gaan we het niet vertellen? Dan kan iedereen gaan corveeën." zegt ze streng. Ik kijk de rest dodelijk aan. Iedereen begint naar Bill te wijzen. "Bill? Heb jy het terrein betreden." zegt ze met een pinnige blik op Bill. Hij schud zijn hooft. "Dat kan niet mevrouw! Bill was de hele nacht bij mij op mijn kamer." zeg ik tegen de zuster. Ze kijkt me aan. "En wat deed hij daar?" vraagt ze aan me. "Wat doen jongens nou meestal bij meisjes op een kamer." zeg ik met een blik die haar doet blozen. "Nou, ja euhm, bedankt voor je uitleg, en euh, Laila, waar was jy?" vraagt ze dan snel. "Op de kamer van mij en Xenya, met Bill." merkt ze slim op. Iedereen schiet in de lach. De zuster kijkt ons nu nog raarder aan. Ze loopt weg. Als ik zeker ben dat ze weg is maak ik nog snel een opmerking. "Ik heb niks over neuken gezegd, dat maakt ze er zelf van, vieze vrouw!"


Reacties:


SacredxSoul
SacredxSoul zei op 30 dec 2008 - 19:05:
omg x3 die laatste zin
wie heeft die verzonne

Xx.