Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » A walk to remember. » Chapter 19.

A walk to remember.

19 aug 2010 - 16:42

471

1

211



Chapter 19.

Julin en Cesc

Iedereen was met elkaar aan het dansen in de woonkamer en sommige zaten op de bank. Kelsey zat rustig toe te kijken terwijl Iker door zat te zeuren of ze wou dansen. Maar Kelsey wou niet. Ik had alleen oog voor mijn lieve verloofde en ruste mijn gezicht tegen zijn borst terwijl zijn handen op mijn heupen rusten. Er kwamen verschillende schuifel nummers langs en hield Cesc alleen maar straker vast. Een diepe zucht kwam uit zijn borstkas toen ik hem omhoog keek. 'Meende je dat over een kindje?' vroeg ik zachtjes. Cesc knikt. 'Maar ik ben ziek.. Dan heeft het kindje geen moeder..' 'Als je het echt wilt Julin. Het kindje zal alles over je te weten krijgen van mij en mijn team, en jouw familie en vrienden. Iedereen!' zijn handen streelden mijn wang. 'Ik denk er overna, oké?' 'Is goed.' zei hij en knuffelt me weer. Ik keek langs Cesc naar Jules en Ricardo die in een innige houding op de bank zaten te zoenen. En ja, ik was blij voor haar. Mijn kleine zusje wordt groot, en nu heeft ze liefde gevonden, liefde die haar nog gaat steunen in een slechte verdrietige periode.

We liepen weer terug naar de bank en ik nestelde mijn gezicht tegen Cesc' schouder. 'Fernando en Robin!' riep Cesc. De twee draaiden hun hoofden en liepen op ons af. 'Wuaaaa-at?' vroeg Fernando half dronken. 'Willen jullie mijn getuige zijn?' vroeg hij. 'Wo-hoo-uew. Ja!' riep Fernando en Robin knikte. Ik vroeg aan Kim en Kelsey of ze mijn getuige wouden zijn en Jules en Reina werden de bruidsmeisjes. We kletsen nog wat over de bruiloft toen echt iedereen weer naar huis ging en Fernando dronken op de bank in slaap viel. 'Zullen wij dan ook maar gaan slapen?' zei Cesc.

Cesc Fabregas

'Ja.' zei ik en liep met Julin de trap op naar boven. Ik trok mijn shirt uit over mijn hoofd en gooide die op de stoel en waste nog snel mijn gezicht en liep terug naar de slaapkamer waar Julin voor het raam stond te kijken naar de sterren. Ik vouwde mijn armen rond haar middel en wiegde haar een beetje heen en weer en legde mijn kin op haar schouder. 'Cesc?' vroeg Julin zachtjes. 'Ja?' vroeg ik. 'Ik denk dat ik wel een kindje wil.'

Julin Steals

Ik zei het, dat ik een kindje wou. Cesc zei nog niks. Ik draaide me om en zag een traan rollen langs zijn wang, zijn ogen glinsterden. 'Cesc?' vroeg ik bezorgd. 'Sorry.' zei hij en knuffelde me stevig. 'Ik ook.' zei hij. Ik knuffelde hem terug en stopte toen. 'Kan het met mijn ziekte?' vroeg ik. 'Natuurlijk!' zei hij, nog steeds geschokt. 'Oké,' zei ik en plofte op het bed neer en staarde naar het plafond. Cesc kwam naast me liggen en deed het zelfde. 'Nu?' vroeg ik.


Reacties:


Torresss
Torresss zei op 19 aug 2010 - 19:48:
Snel verder.
Ik hou van dit verhaal! <3