Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » A walk to remember. » Chapter 20.

A walk to remember.

19 aug 2010 - 19:59

343

0

192



Chapter 20.

Julin Steals

Ik zucht en opende mijn ogen voorzichtig. Cesc lag nog te slapen en had zijn armen beschermend om me heen geslagen. Ik draaide me om en gaf een kusje op zijn voorhoofd maar hij gaf geen kick. Ik schoof voorzichtig zijn armen van me af en stond op en liep op mijn tenen richting de badkamer en sloot de deur en liet het bad vol lopen. Vandaag ga ik een test halen, te kijken of het is "gelukt". Ik kleedde me uit en stapte voorzichtig in bad. Het was ontspannend het warme water en langzaam sloot ik mijn ogen om even aan niks te denken.

Ik liep naar beneden en zag een meisje op de bank zitten naast Fernando. Fernando had zijn arm rond haar geslagen en ze zaten innig te zoenen. 'Julin! Ik wil je graag voorstellen aan mijn vriendin.' riep Fernando toen ik naar de keuken wou lopen. 'Oké.' zei ik en liep weer terug. 'Dit is Maura Flynn, en ze is mijn vriendinnetje.' zei hij en drukte een kus op haar wang. 'Hoi, ik ben Julin Steals.' zei ik en schudde haar hand en liep weer naar de keuken om een broodje te smeren. 'Wat ga je vandaag doen Juul?' vroeg Fernando. 'Naar het centrum, samen met Kelsey.' zei ik. 'Mag Maura mee?' vroeg hij. 'O oké.' zei ik en nam een hap van mijn bolletje. 'Waar is Cesc?' vroeg hij. 'Die slaapt nog, laat hem maar, hij is hartstikke moe.' zei ik. 'Jullie hebben het gedaan, eh?' zei hij. 'Fernando José Torres Sanz!' riep ik. 'Wat nou?' vroeg hij ondschuldig. 'Bemoei niet met ons seksleven.' zei ik en liep naar de gang en de trap op en schreef een briefje voor Cesc.

Hallo,
sexy meneer die graag oorlog voert in korte broekjes. Ik ben naar het centrum met Kelsey en Maura -Fernando's nieuwe meisje- Ik haal een test.
I love you,
Julin.

Ik legde het briefje op mijn kussen en gaf hem nog een kus op zijn slaap en liep stilletjes naar beneden en liep met Maura naar de auto en reed naar Kelsey's huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.