Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » A walk to remember. » Chapter 21.

A walk to remember.

20 aug 2010 - 17:48

436

0

229



Chapter 21.

Julin Steals

Ik liep de drogist uit met Maura en Kelsey. Vanavond zal ik de test doen en over een paar dagen zullen ik en Cesc naar mijn familie gaan in Nederland, we gaan met z'n allen naar een camping. Het werd genieten, genieten met iedereen die ik lief heb. 'Wanneer ga je de test doen?' vroeg Kelsey. 'Vanavond.' zei ik. 'Bel je me?' vroeg ze. 'Tuurlijk.' zei ik, en we liepen naar een smoothie kraam en namen alle drie een smoothie in onze hand en met onze tassen aan onze armen. 'Hoelang ben je al samen met Fernando?' vroeg ik aan Maura. 'Twee weken..' zei ze. 'Aha. Waar heb je hem dan ontmoet?' vroeg ik. 'Ik viel van mijn fiets, en het was donker. En toen kwam hij langs lopen.' zei ze. 'Romantisch.' zei Kelsey. 'Ja.' We gingen op een muurtje zitten bij een fontein en dronken onze drankjes op. 'Hoelang ben je al zwanger, Kels?' vroeg ik. 'Huh!? ' zei ze geschrokken. 'Je drinkt geen wijn, normaal drink je het altijd.' zei ik. 'Je hebt me altijd door.' zei ze. 'Tuurlijk, je bent mijn beste vriendin.' zei ik. 'Vier maanden, ben ik zwanger..' zei ze. 'Nog vijf maanden en je buik staat op ontploffen dus!' zei ik en Maura schoot in de lach. 'Iker doet ook niet meer normaal sinds hij het weet.' zei Kelsey. 'Hoe doet hij dan?' vroeg Maura. 'Te overbezorgd. Hij legt zelfs zijn keeper handschoenen op mijn buik voor bescherming.' zei Kelsey. 'Oh my god!' riep ik en kwam niet meer bij van het lachen samen met Maura.

We liepen terug naar de auto en onderweg zette ik Kelsey af bij Iker's huis en hij kwam er al aangerend met zijn ovenhandschoenen nog om zijn handen en een schort om. Ik moest moeite doen om mijn lach in te houden net zoals Maura. Ik toeterde nog en reed weg, op weg naar het huis van Cesc en Fernando.

Ik gooide de auto sleutels op tafel en Cesc kwam al meteen nieuwschierig naar me toe gelopen als een hond die een vreemdeling wilt besnuffelen. 'En?' vroeg hij met grote ogen. 'Wat?' zei ik. Maura liep snel naar Fernando die op de bank zat sport te kijken terwijl Cesc me nog steeds met grote ogen aan keek. 'De test.' zei hij. 'Heb ik gekocht.' zei ik nonchalant. 'Positief?' vroeg hij. 'Jonge, denk je nou echt dat ik in de winkel op een test ga zitten piesen?' zei ik en rol met mijn ogen. 'Ik ben gewoon nieuwschierig.' zei Cesc met een pruillipje. 'Wel een sexy iemand die nieuwschierig is.' zei ik en kuste zijn lippen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.