Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Xoxo GossipGirl » 001

Xoxo GossipGirl

20 aug 2010 - 22:53

683

3

257



001

Met een plof zak ik weer neer achter mijn computer. Het is het enige wat ik de laatste tijd doe. Ik surf wat op het net, totdat ik een mailtje binnenkrijg van de prijsvraag waaraan ik heb meegedaan. Ik open het mailtje.

Lieve Catalina.

Jij bent uitgekozen om samen met een onbekende jongen een maand op vakantie te gaan. De bestemming en alles is al uitgekozen en besproken. Het enige wat we nog van je willen hebben is je adres. Volgende week komen we je ophalen. Neem zomerse kleding mee, je gaat de zon achterna.

Met vriendelijke groet,
Jasper Kriegt.

Glimlachend mail ik mijn adres terug. In stilte hoop ik dat ik met een leuke gozer op vakantie ga. In een watje heb ik geen zin, het moet wel een lefgozer zijn… Ik open de site, waarvoor ik stukjes schrijf, en begin aan een nieuw stukje.

HOTSPOT!

Voordat ik begin, wil ik jullie, lieve lezers, mededelen dat ik volgende week een maand op vakantie ben. Sorry, geen nieuws over de homo en de hiphop-rocker dus. Maar goed, niet huilen, ik ben nog niet weg. Ik zal beginnen over vandaag. Aangezien het nog maar net etenstijd is (Dat doet me eraan herinneren dat ik nog moet eten!) zullen ze vast nog wel meer blunderen, maar goed.
Ze begonnen vandaag erg grappig, al zeg ik het zelf. De hiphop-rocker stond volgens mij ontbijt te maken ofzo en had de radio aan. Hij stond luidkeels mee te blèren, wat echt funest was voor mijn oren. Zelfs nog erger dan de homo, ik zweer het je. De homo werd er wakker van en liep de keuken in. Hij liet de hiphop-rocker schrikken, waardoor deze alles wat hij in z’n handen had liet vallen. Een hoop kabaal, ik denk dat er servies is gesneuveld. Omdat ik het zat ben elke ochtend wakker te moeten worden van hun, besloot ik aan te bellen. Ze zijn de laatste in de rij, dus ik ben de enige buurvrouw die ze hebben. Gekleed in een hotpants en een topje, ik kwam net uit bed, liep ik naar hun deur toe. Ik belde aan en de homo deed open.
“Ja?”¯ zei hij nors. Ik grijnste, dit kon leuk worden, wat ook zo was.
“Hallo, ik ben de buurvrouw, Catalina, aangenaam!”¯ schudde ik hem de hand. Wel zo beleefd om me voor te stellen. Daarna heb ik staat schrobben tot mijn hand rood en pijnlijk was, maar goed. De homo schreeuwde naar zijn broer dat de buurvrouw er was en deze kwam de keuken uitgelopen. Ook hij stelde zich voor en ik voelde zijn ogen iets te lang op een bepaalde plek hangen. Ik kuchte, waardoor hij zijn ogen er snel vanaf trok. Ze vroegen me binnen te komen en ze boden me thee aan. Ik heb een bakkie thee bij ze gedaan. Aanrader: Doe dit niet, ook al ben je de buurvrouw, het is echt vreselijk! Maar goed, als snel begon ik over het onderwerp waardoor ik langskwam; lawaai. Ze begonnen op dat moment door elkaar heen te kakelen, waardoor ze onverstaanbaar werden. Tegelijkertijd maakten ze allebei heftige armbewegingen, waardoor de homo een bloedneus opliep en alles wat op tafel stond op de grond belande. Ze verontschuldigden zich, zeiden dat ze niet meer zoveel lawaai maakten en trapten me de deur uit. Ik ging terug naar mijn eigen huis en een half uur later, jawel, een halfuur nadat ik had geklaagd, begon de hiphop-rocker gitaar te spelen. Please shoot me. Dit heeft hij een uur volgehouden. Daarna ben ik met alle rust in bad gaan zitten. Ik was er net een uur uit, toen er werd aangebeld. De homo en de hiphop-rocker stonden voor de deur met een bos rozen. Ze zette allebei engelengezichtjes op en zeiden sorry. Ik heb de bloemen aangenomen, de deur dichtgegooid, ben doorgelopen naar het balkon en heb de bloemen op hun balkon gegooid. Zoek het uit. Ze zijn daarna nog even wezen jammen, dit keer zachter dan normaal, en sindsdien is het stil. Misschien hebben ze de hint begrepen.

Xoxo Gossipgirl.


Ik post dit stukje en loop dan door naar de keuken. Ik ga maar eens beginnen met koken.


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 21 aug 2010 - 21:58:
haha snel verder


dreamerangel
dreamerangel zei op 21 aug 2010 - 18:12:
SNEL VERDER ALIEN!


MissFroggy
MissFroggy zei op 21 aug 2010 - 12:29:
whhhaa geweldig
Tegelijkertijd maakten ze allebei heftige armbewegingen, waardoor de homo een bloedneus opliep en alles wat op tafel stond op de grond belande.