Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Charmed » the Power Of The Next Genaration » mijn verjaardagcadeau's

the Power Of The Next Genaration

22 aug 2010 - 20:44

614

1

339



mijn verjaardagcadeau's

Ik word vandaag vijftien jaar. Ik sta voor mijn kalender. Het is een hele mooie paarse met elke dag een nieuwe lijfspreuk. Ik lees de spreuk van vandaag in mijn hoofd. Hardop spreuken lezen is om zijn minst gevaarlijk voor mij. Als de dochter van een van de charmed ones is me vanaf mijn geboorte verteld dat je als heks moet oppassen. Gelukkig beschermt mijn half demonische helft me tegen de geen persoonlijk gewin regel. Mijn neven en nichtjes hebben er wel last van. Als zij een verkeerde spreuk uitspreken krijgen ze er zelf problemen van. Dat ik er geen last van heb betekend niet dat ik me niet aan die regel moet houden. Als me moeder me zou betrappen op een eigen gewin spreuk zou ik minstens een maand huisarrest krijgen.
Boven de kalender hangt een fotolijstje op de foto staan een groep mensen: Dat zijn mijn moeder en vader: Phoebe en Cole en mijn tantes: Piper en Paige, mijn ooms: Leo en Hendry. Mijn neven: Wyatt, Chris en Hendry Jr. en mijn nichtjes: Patrica, Penelope, Priscilla- Melinda en de tweeling Pandora en Pixie. Oh en ik natuurlijk. Ik ben enigst kind, maar omdat de hele familie onder een dak woont hebben mijn neven en nichten de plaats als broers en zussen ingenomen. Al mijn neven zijn ouder en mijn nichtje jonger. Hendry is zestien, Chris zeventien en Wyatt achttien. Patty is veertien, Melinda en Penny dertien, Pandora en Pixie zijn elf jaar oud. Omdat onze familie een beetje groot werd hebben onze ouders het huis dat ernaast stond ook gekocht en de tussenmuren gesloopt waardoor we nu een gigantische keuken hebben (Wat Piper wel leuk vind.). samen met twee eet, zit en woonkamers hebben, twee solariums, hallen, twaalf slaapkamers en vier badkamers. waardoor het voor het eerst zinds lange tijd de titel De Villa verdient.
‘Prue’ klinkt het van beneden. Dat is mijn neef Wyatt die roept. ‘Prue.’ Klinkt het nu nog ongeduldiger. Ik loop naar beneden. Ik kijk over de trapleuning naar Wyatt. ‘Riep u.’ zeg ik vrolijk. ‘We gaan eten.’ Ik stamp de rest van de trap naar beneden. 'Vergeet je niet iets, Wyatt?' Mijn neef negeer de vraag en loopt door de eetkamer naar de keuken. Bij de keukendeur staat hij stil. Plotseling glimlacht hij. ‘Gefeliciteerd!”ť wordt er geroepen als hij de deur open zwaait.
op de bar staat een hele stapel cadeau's en daar om heen staat mijn familie. 'Gefeliciteerd, lieferd.' Zeg Wyatt voor hij me een kus op mijn wang geeft. Als al mijn familie leden me gefeliciteerd hebben, krijg ik mijn cadeau's. Van pap en mam krijg ik de volledige dvd-box van mijn favoriete progamma, een hanger van een triqantra, een dromenvanger voor boven mijn bed. Wyatt en Chris zouden me meenemen naar een leuk antiek zaakje waar ik mijn eigen cadeau mocht uitkiezen. Toen we naar buiten liep stond daar ineens een verhuiswagen. Bij de verhuiswagen stond een lange jongen. Hij stond met zijn rug naar me toe, in een telefoon te praten. Hij droeg een spijkerbroek en een zwart T-shirt. Plotseling draaide hij zich om en keek me aan. Glimlachend nam hij me van boven tot onder op. De rillingen liepen over mijn rug. Hij was een super lekker ding. Ik schrok op, toen Wyatt me bij mijn arm pakte. 'Dat is geen jongen voor jouw, Prue.' Fluistert hij in mijn oor. Fel ruk ik me los. Waar bemoeit hij zich eigenlijk mee? 'Dat bepaal ik zelf wel.' sis ik hun toe. Ik loop naar de pick-up toe. Ondertussen hangt het stuk de telefoon op en loopt naar me toe. Hij glimlacht naar me en strekt zijn hand uit. 'Mijn naam is James Diablo.'


Reacties:


Neeriash
Neeriash zei op 22 aug 2010 - 21:40:
Oeh. Nais.!
Alleen, heet Paige d'r man niet Henry, ipv Hendry? :x
Anyway, leuk verhaal!
Mag ik een melding als je verder gaat? (: