Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Xoxo GossipGirl » 002

Xoxo GossipGirl

22 aug 2010 - 23:53

520

4

229



002

HOTSPOT!

Lieve mensen,
Dit is het laatste stukje dat ik post voordat ik op vakantie ga. Vakantie betekend voor mij relaxen en géén internet. Géén contact met thuis. Vandaar. Maar goed, genoeg over hoe ik op vakantie ben, laten we het hebben over de homo en de hiphop-rocker. Ze maken steeds minder lawaai. En als ze dan lawaai maken, komen ze aan de deur en willen ze het goed maken. Ze hebben zelfs al aangeboden dat ik bij hun mocht komen wonen, omdat ik zo alleen woonde. Dit deden ze omdat ze zo’n driekwart van de nacht aan het ruziën waren. Ik heb dit aanbod afgeslagen ze keihard in hun face uitgelachen. Ik ben hun buurvrouw, ik werk voor deze site, ik haat ze en toch vragen of ik bij hun wil komen wonen? Wat een grap. Maar goed, met deze vredesacties blunderden ze ook steeds. Ze zijn een tweeling, je zou denken dat ze allebei hetzelfde zeggen. Niet dus. Zei Tom ja, dan zei Bill nee en omgekeerd. Dus toen ik bloedserieus aan Bill vroeg of hij homo was, zei hij nee en Tom ja. Nu geloof ik het nog steeds niet… En het is Tom die altijd met meisjes thuiskomt, ik Bill er met nog geen één gezien. Wel een blonde gozer, die komt regelmatiger, maar goed, ik dwaal af. Ook heeft de hiphop-rocker de homo wel eens laten struikelen en andersom. Best grappig om te zien. En één keer kwamen ze verkleed, om me op te vrolijken, maar waarvoor? Ik was helemaal niet verdrietig ofzo… Maar goed. Vandaag hadden ze ruzie en ik kon vanaf mijn balkon zien dat Tom Bill sloeg. Bill begon te janken. Het was echt zo grappig! Had ik het maar opgenomen. Maar goed, sorry voor het korte stukje, mijn taxi staat er, ik moet gaan. Tot volgende maand!

Xoxo Gossipgirl.


Ik post het stukje en sluit dan mijn computer af. De taxi chauffeur is boven gekomen, om me te helpen met mijn bagage. Ik glimlach naar hem en pak het grootste gedeelte van mijn bagage zelf. We lopen naar beneden, naar de taxi en alles word in de kofferbak gelegd. Ik stap in en de man begint te rijden. Ik zou de jongen waarmee ik op vakantie ga nu al willen ontmoeten, maar jammer genoeg spreek ik hem pas in het vliegtuig. De rest van de rit verloopt in rust.
Na het inchecken en nog even een sigaret lopen, loop ik richting de gate. Rustig kan ik bij de douane doorlopen. Bij de gate moet ik nog even wachten, om de tijd te doden koop ik een tijdschrift. Als het vliegtuig er eindelijk is stap ik in en ga op mijn plekje zitten. Wat een geluk, ik zit bij het raam. Ik doe de oortjes van mijn ipod in en ga muziek luisteren. Zonder dat ik het doorheb tikt er iemand op mijn schouder. Ik doe een oortje uit en kijk naar de gozer. Hij glimlacht en ik kijk geschokt.
“Catalina, wat doe jij hier?”¯
“Bill? Heb jij die wedstrijd om met een onbekende op vakantie te gaan gewonnen?”¯ zeg ik geschokt. Hij knikt blij van ja.
“Please shoot me.”¯


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 19 sep 2010 - 12:58:
gaa je nog verduuuhhr???


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 29 aug 2010 - 17:59:
awh een beetje late reactie maar was op vacation.

maar verder verder verder!!
i like it!


dreamerangel
dreamerangel zei op 23 aug 2010 - 14:44:
sorry Catalina volgens mij heeft Bill geen revolver op zak
mr twas wel zielig dat Tom Billie sloeg mag niet!
-slaat terug-
mr je moet verdergaaaaan!!!

<3


MissFroggy
MissFroggy zei op 23 aug 2010 - 13:36:
verder
luf it <3