Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 1

Beautiful Nigtmare (compleet)

23 aug 2010 - 14:39

313

0

307



Hoofdstuk 1

Het eerste deel van mijn verhaal! ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. ik heb het verhaar al een hele poos terug geschreven dus ik zal nu heel veel delen achter elkaar plaatsen..

Mijn naam is Vanessa,geboren in Nederland 16 jaar geleden. Ik heb een broer van 18 die Tyler heet eneen hondje Juicy.
Mijn ouders zijn nog steeds gelukkig getrouwd maar hebben nooit tijd voor mijof mijn broer omdat ze altijd werken, echt altijd.
Mijn vader is zakenman, ik heb geen idee waarvan maar het verdient blijkbaargoed. Mijn moeder werkt bij een modetijdschrift.
Omdat mijn ouders nooit tijd voor me hebben, proberen ze liefde te kopen doorme van alles te geven.
Je noemt het op en ik heb het.
Om mijn vaders bedrijf en mijn moeders tijdschrift nog groter en populairder temaken gaan we morgen naar Amerika om een nieuw huis te kopen in LA.
Het is niet zo, dat ik er problemen mee heb om naar LA te verhuizen, maar hetis gewoon stom dat ik mijn vrienden en vriendinnen moet achterlaten omdat mijnouders dat willen.
Gelukkig kunnen mijn broer en ik het heel goed vinden, omdat we van ongeveerdezelfde leeftijd zijn maar ook omdat we veel dingen samen doen.
Het is een beetje zo dat mijn broer en ik voor elkaar zorgen, omdat mijn oudersdaar toch geen tijd voor hebben, en daardoor hebben we een hele sterke band.
‘’Vans, kun je me even helpen?’’ Tyler noemt me al zijn hele leven Vans,vroeger kon hij mijn naam niet zeggen, dus toen werd het Vans en dat is ookaltijd zo gebleven ‘’Ik kom!’’ roep ik terug en loop naar zijn kamer om tekijken waar ik mee moet helpen.
‘’Ga eens even op mijn koffer zitten, ik krijg hem niet dicht’’ zegt hij, ik gaerop zitten maar het helpt niet veel ‘’Pff, je moet echt meer eten!’’ zuchtTyler, maar ik kan aan hem zien dat het een grapje is, ik geef hem een duwtjeen sta op.
‘’Doe het dan maar lekker zelf’’ zeg ik lachend en loop de kamer uit ‘’Nee!Wacht, lieve allerliefste Vanessa. Wil je me alsjeblieft helpen?’’ vraag hijoverdreven lief en kijkt me smekend aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.