Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 2

Beautiful Nigtmare (compleet)

23 aug 2010 - 14:42

626

1

252



Hoofdstuk 2

‘’Misschien vinden we wel een leuke jongen voorje, in Los Angeles’’ zegt Tyler die naast me in het vliegtuig zit, Eerste klasnatuurlijk, je kent mijn ouders.
‘’Misschien’’ mompel ik, en staar uit het raam.
Deze hele reis duurt me nu al veel te lang, ik pak mijn IPod uit mijn tas enzet muziek aan; The Jonas Brothers.
‘’Oh nee, niet weer de gebroeders Jansen’’ roept Tyler en begint met een overdreven hoog stemmetje Burnin’ Upte zingen.
Ik heb geen idee wat hij tegen ze heeft, maar hij noemt ze gebroeders Jansenomdat dat volgens hem Nederlands is voor Jonas Brothers.
‘’Misschien kom ik ze wel tegen in LA. Ik bedoel, dat is waar alle sterrenwonen’’ ‘’We zullen zien’’ zegt Tyler, ik klik A Little Bit Longer aan en sluit mijn ogen.
‘’Vanessa, wakker worden. We zijn in Los Angeles!’’ roept Mam net iets téopgewonden ‘’Te gek, mam’’ mompel ik en sta op om achter mijn vader en broeraan het vliegtuig uit te lopen.
We wachten op onze spullen en gaan daarna opzoek naar een taxi, die brengt onsnaar het hotel waar we slapen wanneer we niet opzoek zijn naar een mooi, grooten chic huis.
Dat is wat het volgens mijn moeder moet worden; mooi, groot en chic. Alsof dekoningin er zou kunnen wonen! Roept ze altijd als iemand haar vraagt hoe ze wildat het huis word.
Gelukkig mag ik mijn eigen kamer helemaal maken zoals ik het zelf wil.
‘’Pap, we gaan toch nog wel een dag shoppen?’’ ‘’ Tuurlijk prinsesje, wanneerje maar wilt’’ zegt hij, dit kan ik dus de hele week gaan verwachten.
Overdreven lief en slijmerig gedoe, ik moet er maar gebruik van maken want nadeze week hebben ze daar geen tijd meer voor.
Dan moeten we verhuizen en daarna zal het weer allemaal precies hetzelfde gaanals in Nederland maar dan in LA.
Als ik dan wil shoppen geeft mijn vader mij zijn credit card terwijl hij aanhet bellen is met één van zijn zakenpartners en geeft me een handkus voor ik dekamer uit loop.
Ik loop het hotel uit om een beetje rond te kijken, het is echt heel erg lekkerweer hier.
Ik moet mijn moeder gelijk geven dat het een geweldig idee was om eenzomerjurkje met sandaaltjes aan te doen.
Niet van die vreselijke sandalen, maar van die leuke hippen met kralen en heelveel bandjes natuurlijk.
Ik pak mijn blackberry uit mijn tas en maak een foto vanaf de pier voor hethotel, die upload ik op twitter met de tekst ‘’beautiful’’ erbij.
Daarna loop ik nog een beetje langs het strand om te kijken wat voor een mensenhier wonen. Wat ik verwachte had ik aardig goed, vrouwen met veel te blond haaren mannen met een nep gebruinde huid, echt van die vieze mannetjes.
Na een paar minuten heb ik het wel weer gezien en loop terug naar het hotel, opde kamer waar ik slaap is het vreselijk heet dus ik zet de balkon deuren wijdopen en begin mijn koffers een beetje uit te pakken.
‘’Vans, wil je ook wat drinken? Ik ga even wat halen’’ hoor ik Tyler vragen‘’Ja, doe maar cola light’’ zeg ik en kijk weer naar buiten.
Eigenlijk is het echt te gek hier, ik wou er niks van weten door mijn ouders,maar nu ik hier ben wil ik eigenlijk ook niet meer weg.
Het mooie uitzicht, het heerlijke weer en binnenkort ook het nieuwe huis.
Ik ben er heel zeker van dat die precies zo word als mijn moeder wil, enwaarschijnlijk ga ik het toch wel heel mooi vinden als ik er eenmaal aan gewendben.
Tyler komt naar me toe lopen en geeft me een blikje cola, samen kijken we naarhet strand, die je vanaf het balkon kan zien.
‘’Gaan jullie mee, we gaan een restaurant zoeken om wat te eten’’ vraagt pap‘’oké’’ we lopen met hem mee naar beneden en gaan opzoek naar een restaurant.
Uiteindelijk komen we terecht bij een kleine, supergezellige pizzeria.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 23 aug 2010 - 14:50:
Gebroeders Jansen