Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 3

Beautiful Nigtmare (compleet)

23 aug 2010 - 14:43

584

0

246



Hoofdstuk 3

2weken later.

‘’Ik ken iemand die hetgeweldig zal vinden jullie te ontmoeten’’ hoor ik Tyler zeggen, ik lig in detuin naast het zwembad van ons nieuwe huis in LA.
De zon schijnt al de hele dag en het is echt heerlijk weer.
‘’Vans, Ik heb mensen gevonden die je vast wel wil ontmoeten’’ ‘’oké’’ zeg iken doe mijn zonnebril af om naar Tyler toe te lopen.
‘’Ik wil je graag voorstellen aan Nick, Joe en Kevin Jonas’’ zegt Tyler serieus‘’Haha, grappig’’ zeg ik lachend en loop weg om weer op het ligbed te gaanliggen ‘’Ik meen het!’’ roept hij nog ‘’ja, ik ook’’ zeg ik en doe mijn ogendicht, niet veel later val in slaap.

Ik word wakker van stemmen, die niet van mijn ouders of broer zijn want zepraten Engels.
‘’Vans. Ben je wakker?’’ ik mompel iets wat op ja lijkt ‘’Okay, dit zijn Nick,Joe en Kevin Jonas’’ zegt hij, ik doe mijn ogen open en zie ze inderdaad staan.
‘’Oké, volgens mij moet ik nog even wakker worden’’ zeg ik en knijp mijn ogendicht, daarna doe ik ze weer open maar Nick, Joe en Kevin staan er nog steeds‘’Waarom zijn ze niet weg?’’ vraag ik verbaasd ‘’Omdat het ze echt zijn’’‘’OMG’’ zeg ik zacht en kijk verbaasd naar de enige echte Jonas Brothers. Ikstel me voor en trek mijn jurkje over mijn bikini aan, het voelt aardig ongemakkelijkom je idolen te ontmoeten in je bikini.
De rest van de middag is heel gezellig,de jongens zijn echt gewoon normale mensen, helemaal geen last van popsterrengedrag.
Niet dat ik dat had verwacht, maar sommige sterren hebben dat wel heel erg. Morgenmoet ik trouwens voor het eerst naar school.
Ik heb er vest veel zin in, maar ik ben wel bang dat ze me niet mogen ofzo, ofdat ik weer gepest zal worden.
Ik ben vroeger namelijk heel erg gepest, waarom weet ik nog steeds niet, maarik weet wel dat het me vreselijk veel pijn heeft gedaan.
‘’Vans, waar zit jij met je hoofd?’’ hoor ik Tyler vragen ‘’Hé, wat?’’ ‘’Wevroegen of je mee gaat zwemmen?’’ ‘’oh, okay’’ ik trek mijn jurkje uit en duikin het zwembad. Ik vind zwemmen echtheerlijk, in het water kan ik rustig nadenken en ontspannen.
Wauw, ik zwem met de enige echte Jonas Brothers.
Ik ga op de kant zitten en kijk een beetje rond, Nick komt naast me zitten enverteld me van alles over het leven in Los Angeles.
Ik weet wel dat ik heel erg zal moeten wennen, op school gaat het heel andersen je kan hier niet zomaar even je fiets pakken om ergens heen te fietsen omdatalles best ver van elkaar af ligt.
‘’Beetje zin om naar school te gaan?’’ ‘’Jawel, ik hoop alleen dat ze eenbeetje aardig zijn, allemaal’’ ‘’Tegen jou moeten ze wel aardig zijn, je bentecht een hele leuke meid!’’ zegt Nick lachend, ik lach er ook om, maar stiekemben ik echt bang dat ik de ‘buitenstaander’ word.
Die avond eten we samen met de familie Jonas afhaal pizza en kijken we een film,van zulke avonden houd ik zo erg! Gewoon normaal, lekker niks doen en je alhelemaal niet druk maken over eten met te veel calorieën, wat mijn moederaltijd doet.
‘’Ik breng je morgen naar school, okay?’’ vraagt Nick voordat hij weg gaat‘’okay, ik zie je morgen’’ zeg ik engeef hem een knuffel, daarna loop ik naar binnen en ga je met Juicy op de bankliggen.
Ik kreeg Juicy voor mijn zestiende verjaardag, ik wou echt heel graag eenhondje, omdat je je door huisdieren minder eenzaam voelt.
Ik kijk een beetje tv en ga daarna maar slapen, in mijn gloednieuwe kamer!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.