Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Demon within' » Proloog

Demon within'

23 aug 2010 - 14:43

180

1

210



Proloog

Tja, je komt het niet elke dag tegen, een mutant. Ik ben inmiddels 37 jaar en heb veel problemen gehad. Massamoord, mishandeling, problemen met vrienden enzovoort. Ik weet niet of jullie goed zijn in biologie, maar mijn ouders zijn aangetast door gevaarlijke straling toen ze in het lab aan het werken waren. Ze doen daar verschillende experimenten. Van hun beide is één chromosoom van het paar van ziek zijn of niet, beschadigd geraakt door de straling, het werd gemuteerd. Gelukkig voor hun was het andere chromosoom dominant en werden hun geen mutant. Na een tijd besloten hun een kind te nemen. Van elk paar, word één chromosoom in hun zaad- of eicel gedaan. Echt fijn om hier over te praten trouwens... De zaadcel met het gemuteerde gen en de eicel met het gemuteerde gen kwamen samen, en tja... toen onstond ik. Met die 2 gemuteerde chromosomen.

Ik ben Flynn, een mutant. Ik kan lichaamsdelen vervormen door slijmerige, zwarte slierten. Zoals dit. En ja, ik bedoel ook dat ik hiermee zwaarden als armen kan hebben, en meer.

Flynn.
Neil, Flynns vader.
Samantha, Flynns moeder.


Reacties:


Roelxiv
Roelxiv zei op 27 aug 2010 - 12:20:
Vet gedaan met die links. Ik heb het spel zelf niet, heb er wel overgehoord, volgens mijn vrienden is hij saai, maar mij lijkt hij vet!!! ik ga het lezen.