Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Demon within' » 1. Moordenaar.

Demon within'

23 aug 2010 - 14:44

493

1

215



1. Moordenaar.

Flynn POV. 14 jaar.
'Wie hebben we daar. Onze kleine moordenaar'. Zo noemde ze me op school, een moordenaar. Dit allemaal door een inbraak.

2 van zo'n motherfuckers braken in, in ons huis. Ik werd wakker, mijn ouders niet. Ik sloop naar onder om te kijken wat er was. Die 2 gedaantes, ik vergeet ze nooit meer. Ik zag ze met geweren onze spullen inpakken. Ik zag ze niet goed, ze zagen er wel gespierd en breed uit. Toen ik perongelijk mijn voet verkeerd neerzette, kraakte de trap. Ze zagen me en namen me te grazen. Eentje nam mijn armen beet en hield ze strak vast achter mijn rug. De ander zette het pistool tegen mijn voorhoofd. 'Één beweging en je gaat eraan', zei hij tegen mij. Jammer voor hun, wist ik toen al dat ik deze krachten had. Toen diegene met het pistool verder ging met spullen inpakken, veranderde ik mijn hand in een grote klauw. Ik wachtte even, zodat de ander, die me vast had, me losjes ging vasthouden en het niet zou verwachten. Toen draaide ik me krachtig om en greep hem bij zijn keel. Ik boorde mijn klauwen in zijn keel. Het bloed stroomde uit zijn nek wanneer ik hem losliet. De ander draaide zich snel om en richtte zijn pistool op me. Toen hij zag dat er wat mis was met mijn hand en zijn partner met een doorboorde keel op de grond lag, begon hij te trillen. Wanneer hij de trekker overhaalde, veranderde ik mijn klauw in een lange lange dikke sliert met aan het einde een klauw. Ik sloeg het pistool uit zijn hand en greep zijn borst met volle kracht vast. Mijn hand doorboorde zijn borst, ik greep zijn hart en rukte het eruit. Toen hij neerviel, leek alles in slomotion te gaan. Het hart bleef nog ff door pompen in mijn hand. Ik liep naar hem toe en propte het hart in zijn eigen mond.

Wat ik niet doorhad, is dat ze een kleine camera bijhadden. Geen idee waarom. Maar toen de politie werd gebeld door mijn ouders de volgende ochtend vonden ze het. Gelukkig was op de video niks van mijn mutatie te zien. Alleen dat ik op de trap stond. Toch hebben we een hele situatie gehad, over wat er was gebeurd. Een kind, dat werd gezien en daarna waren de 2 criminelen dood. Ik zweeg, toen ze me overhoorde. Ik deed alsof ik gek werd, overstuur raakte door de inbraak. Ze hebben het hierbij gelaten, al houden ze mij nog wel in het oog.

Stom genoeg hebben die assholes het op TV laten zien. Nu beschouwen ze me als moordenaar, maar toch zijn ze niet bang voor me en schelden ze me uit. Ik negeer ze en loop door. 'Waar ga je heen? Moet jij niet in de gevangenis zitten?', de andere jongens moesten lachen. Ik voelde het bloed door mijn arm stromen, maar hield me in en liep door naar de volgende les


Reacties:


Roelxiv
Roelxiv zei op 27 aug 2010 - 12:24:
Bruut. Dat stuk met dat hart... VET!!!