Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 4

Beautiful Nigtmare (compleet)

23 aug 2010 - 14:44

581

0

274



Hoofdstuk 4

De volgende ochtend neem ik een snelle douche enren daarna naar mijn kast, Nick komt me over een half uur al ophalen dus ikmoet echt opschieten.
Uit mijn kast pak ik een skinny jeans, met een T-shirtje en hoge hakken.
Ik doe make-up op en maak een staart in mijn haar, ook stijl ik mijn pony omdater een rare krul in zit.
Daarna loop ik snel naar beneden om nog wat te eten en pak mijn tas in, op mijnhorloge zie ik dat ik nog 5 minuten over had, heb ik snel gedaan!
De bel gaat, Nick is er ‘’Tyler, ik ga naar school!’’ roep ik, Tyler hoeftvolgende week pas naar school omdat hij niet meer naar High School gaat maarhij gaat iets van een opleiding doen. ‘’okay, veel plezier!’’ roept hij terug.
Ik doe de deur open en zie Nick inderdaad in de deuropening staan. Hij begroetme vrolijk en geeft me een knuffel, daarna lopen we naar zijn auto.
Bij school stapt Nick uit en doet de deur voor me open ‘’Veel plezier!’’ zegthij vrolijk en geeft me weer een knuffel ‘’dankjewel’’ .
‘’OMG, dat is Nick Jonas!’’ gilt een meisje over het schoolplein ‘’Ik zou maarsnel gaan’’ zeg ik lachend, Nick stapt lachend en haastig in zijn auto en roeptnog dat hij me om half 4 weer ophaalt. Snel ga ik aan de kant voor allegillende meiden die richting Nick zijn auto rennen.
Ik wil de school inlopen maar ik word tegen gehouden door en groepje meiden, zezien er populair uit en daar erger ik me ontzettend aan.
‘’Hi, ik ben July en dit zijn Shelly en Alice’’ zegt ze ‘’Vanessa’’ zeg ik enwil weer verder lopen ‘’Niet zo snel! Ken je Nick Jonas?’’ vraagt Julynieuwsgierig ‘’Ja, hij is mijn overbuurjongen’’ zeg ik en wil wéér verder lopenmaar ze begint weer te praten ‘’Dus je bent nieuw hier? We doen dit vaak, maarwaarom blijf je vandaag niet gezellig bij ons’’ zegt ze, ik wil liever weglopen maar aangezien ik nog niemand anders heb ontmoet hier kan ik maar betermet haar mee gaan ‘’okay dan’’ zeg ik.

Misschien had ik toch niet helemaal gelijk over July, ze is eigenlijk bestaardig.
‘’Hé lekkerding, mag ik naast je lopen?’’ vraagt een net iets te knappe jongenaan me ‘’Logan, zie je niet dat ze bezet is?’’ zegt July voor ik antwoord kangeven ‘’Bezet? Door jou zeker’’ ‘’Inderdaad ja, ik loop naast haar dus ga jijmaar even aan de andere kant van de hal lopen’’ zegt July arrogant ‘’Sorry,maar deze mooie dame heeft 2 kanten, ik blijf hier lopen’’.
Het is wel duidelijk dat July en Logan elkaar niet echt mogen, of juist welmaar ze willen het niet aan elkaar laten merken.
‘’Gaat Vanessa ook me, zaterdag?’’ vraagt Logan terwijl we op weg zijn naar dekantine ‘’Ja! Je moet mee, we gaan uit zaterdag’’
‘’Okay, lijkt me leuk’’ zeg ik ‘’Yaay’’ zegt July en doet een stom vreugdedansje.

Eindelijk gaat de bel, en is het half vier.
Ik loop naar het kluisje dat nu van mij is en pak mijn spullen eruit, daarnaloop ik naar buiten en zie Nick zijn auto al staan.
ik loop er snel heen en stap in, voor er weer zo’n chaos komt.
‘’En, hoe was het?’’ ‘’Wel leuk! Volgens één of ander populair iemand ben ik nuzo’n beetje haar beste vriendin en ze wil dat ik zaterdag met haar mee uit ga.Dus ik dacht, nouja ik ken niet veel andere mensen dus ik doe het wel enachteraf is ze toch hartstikke aardig’’ ratel ik ‘’okay, wat ik ervan begreepklinkt leuk in ieder geval’’ zegt Nick lachend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.