Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Demon within' » 3. Stiekem

Demon within'

23 aug 2010 - 14:45

425

1

215



3. Stiekem

16 jaar.

De laatste 2 jaren gingen niet zo erg goed. Kinderen zijn blijkbaar bang voor mij. De laatst overgbleven pestkop van toen ontloopt mij. Zodra hij me ziet rent hij weg alsof zijn leven ervan af hangt. Het lijkt niet meer op een mutatie, eerder een soort virus. Ik begin me ook veel gewelddadiger voelen. Ik heb zo mijn momenten dat ik graag iemand te pakken neem. Maar ik hou me in! Mijn vrienden Jorge en Jake gaan gelukkig nog met me om. Ze weten het, dat deze geruchten over mij gaan. Maar ze proberen het niet te geloven. Soms merk ik het dat ze bang zijn.

'Mam, ik ga met Jorge en Jake naar Graspop'. 'Wat? Hoe kom je daar ineens bij. Dat dacht ik niet!', zei mam. 'Waarom niet?!'. 'Uuh.. ik wil niet dat jullie daar alleen naartoe gaan, het is veel te gevaarlijk tussen al die gekken'. 'Mam, stel je niet aan. Er gebeurd niks, we kijken goed uit'. 'Nee is nee'. Langzamerhand werd ik boos. 'Mam, we hebben al kaartjes!'. 'Die geef je maar aan iemand anders dan'. 'Niks ervan! Ik ga gewoon! Ik ben al 16, je weet goed dat ik me red. Of ben je bang van dat ene ongeluk van 2 jaar geleden?'. Ze zei niets. 'IK GA!', het was overmorgen al. 'Niks ervan!', schreeuwde ze. Ik gaf haar een lelijke blik en liep naar boven en ging op bed liggen.

De dag van Graspop.
Pap komt me kamer binnen. 'Heb je je kaartje al verkocht?'. 'Ja', zei ik boos. Hij was ff stil 'Dankje, jongen' en hij liep de kamer uit. Ik stond meteen op, greep mijn rugzak onder mijn bed vandaan en klom uit het raam. Ik pakte mijn fiets en reed naar Jorge toe. Eenmaal daar gingen we meteen naar Jake. 'Hoelaat vertrekt de trein?', zegt Jake. Jorge keek op zijn mobiel 'Over een half uur!'. We moesten zeker 20 minuten fietsen. Snel grepen we onze fiets en fietste we zo snel mogelijk naar het treinstation.

Gelukkig hebben we het gehaald, we zaten in de trein, opweg naar Graspop. Er zaten meer mensen die ook naar Graspop gingen. Het waren allemaal echte metalheads. Ze zagen er onverzorgt en vies uit. Lange zwarte haren die ongekamd waren, zwarte kleding, overal spikes, bleke huid enzovoort. Ze waren nu al raar aan het doen. Schreeuwen en mensen voor de gek houden. Ergens wist ik dat dit nog eens fout kon gaan. Maar kom op, ik heb mijn... 'krachten' al 2 jaar niet gebruikt. Ik kan me wel beter beheersen dan toen.


Reacties:


Roelxiv
Roelxiv zei op 27 aug 2010 - 12:32:
Haha. Niet dus. BLOED!!!!