Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 6

Beautiful Nigtmare (compleet)

23 aug 2010 - 14:45

709

1

299



Hoofdstuk 6

We zijn nu drie weken verder en ik zit nog steeds inmijn hoofd met wat Logan me aan gedaan heeft.
Op school negeer ik hem, en July en mijn andere zogenaamde vriendinnen, omdatdie achteraf ook door hebben gehad wat er gebeurt is maar doodleuk met Logan ombleven gaan.
Als ik langs liep begonnen ze zelfs stom te lachen, ik kan ze echt nietuitstaan.
Ik lig al drie weken huilend in bed Ben en Jerry’s te eten en films te kijken,
De dag gaat vreselijk langzaam, wanneer het eindelijk half vier is ga ik snel naarbuiten omdat Nick weer op me staat te wachten.
Ik heb hem verteld wat er aan de hand is en hij schrok heel erg, hij zei dathij Logan wel wat aan kon doen!
Bij de politie is er trouwens niet veel gebeurt, ze hebben Logan alleenondervraagt en hij heeft een taakstraf gekregen omdat hij nog nooit eerder eenmisdaad heeft gepleegd ofzo.
Als ik zwanger blijk te zijn vertel ik aan mijn ouders wat er gebeurt is, maarals ik niet zwanger ben vertel ik ze niks. Het interesseert ze toch niet, zehebben het te druk met zaken enzo.
‘’Ik zie je snel weer’’ zegt Nick en geeft me een knuffel, daarna loop ik naarbinnen en wil naar boven maar Tyler houd me tegen.
‘’Vans, ik wil dat je een test doet, ik vertrouw het voor geen meter dat jehoofdpijn hebt en moe bent na wat er gebeurt is’’ zegt hij serieus ‘’okay, ikdoe het morgen wel’’ ‘’nee, nu. Ik heb al een test voor je’’ zegt Tyler en duwteen doosje in mijn handen ‘’Goed dan’’ zeg ik en loop naar de badkamer.
Ik lees de beschrijving, en zoals beschreven plas ik over het ding heen.
Ik loop weer terug naar Tyler en wacht een paar minuten ‘’Moment van dewaarheid’’ zegt hij zacht, ik zucht en kijk naar het kleine schermpje.
‘’Wat betekend dat?’’ vraag ik en kijk naar het tekentje dat aangegeven word,Tyler kijkt op de beschrijving en kijkt me geschrokken aan.
‘’Vans. Je bent zwanger’’ zegt hij zacht ‘’Kut, kut’’ mompel ik ‘’Ik moet hetaan Nick vertellen, ga je met me mee?’’ ‘’tuurlijk’’ zegt hij, we lopen naarhet huis van de Jonassen en bellen aan, Joe doet de deur open.
‘’Hebben jullie een spook gezien ofzo?’’ zegt hij lachend ‘’Nee, ik moet Nickspreken’’ ‘’Okay, hij is boven’’ zegt hij, ik storm de trap op en ren Nick zijnkamer in ‘’Vanessa? Wat is er aan de hand?’’ vraagt hij ‘’Ik ehm, Ik benzwanger’’ zeg ik zacht ‘’Wat? Door Logan’’ vraagt hij ‘’Nou, ik kan zo snelniet iemand anders bedenken’’ zeg ik sarcastisch ‘’Sorry, ik had het kunnenweten. Wat erg’’ zegt hij en geeft me een knuffel.
Voor het eerst die dag glijden de tranen als een waterval over mijn wangen.
Tyler en Joe komen binnen, Joe kijkt nu net zo geschrokken als Tyler, wat denkik betekend dat Joe het ook weet.
‘’Ik sla die Logan in elkaar’’ mompelt Joe, houd troostend mijn arm vast.
Denise komt binnen en kijkt verbaasd naar ons ‘’wat is hier aan de hand?’’vraagt ze, Joe neemt haar mee de kamer uit en vertel haar alles.
Hoe raar? De overburen weten alles, en je ouders weten helemaal niks.
Ik ga naast Nick op zijn bed zitten en staar voor me uit ‘’ik ga mijn moederbellen en zeggen dat ze nu meteen naar huis moet komen’’ zeg ik vastbesloten en pak mijn blackberryuit mijn broekzak.
‘’Mam? Met Vanessa, kun je alsjeblieft thuis komen ik moet je wat vertellen’’zeg ik, in het Nederlands, en wacht haar antwoord af.
‘’Goed, ik ben er over een kwartier’’ zegt ze na een stilte.
Ik hang op en stop mijn telefoon weer in mijn tas.
‘’Ik ga naar huis, mijn moeder is er over een kwartier’’ zeg ik tegen Nick‘’okay, het komt helemaal goed!’’ zegt hij nog, ik glimlach en loop weg.
Terwijl ik op de bank zit op mam te wachten, word ik vreselijk zenuwachtig, hoemoet ik haar dit nou gaan vertellen?
Ik denk dat ik maar moet beginnen met wat Logan heeft gedaan, als ik eerst zegdat ik zwanger ben zal ze enorm schrikken en niet meer naar de rest luisteren.
Ik hoor een deur dichtvallen en zie Tyler binnen komen.
‘’Ik hoorde van Nick dat mam zo thuis komt, ik dacht dat ik je maar even moesthelpen met alles vertellen’’ zegt hij
‘’Dankje, ik heb geen idee hoe ik moet beginnen’’.


Reacties:


AleXx
AleXx zei op 29 aug 2010 - 12:18:
Wat sneu
Dit verhaal is echt geweldig geschreven!!

Xx