Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Shugo Chara » Midnight desire (Shugo chara) » 03: I'm not in the mood for this.

Midnight desire (Shugo chara)

23 aug 2010 - 14:49

188

0

270



03: I'm not in the mood for this.

Minnaaaaa, shugo shugo genki?!!!!!!!!!!!!!!!!!! oke haha ik heb lang niet geschreven omdat ik nogal met zegmaar, teveel ideeen zit, dus ik zit steeds nieuwe verhalen te beginnen, k upload ze vandaag dus hahah.

Ik zucht nadat Utau haar verhaal over Ikuto en Easter heeft verteld. 'Help me alsjeblieft' vraagt ze. Ik wil niet weigeren, ik wil weten hoe het met hem gaat. 'Door hem heb ik geen ouders meer, hij heeft nooit iets van zich laten horen dus waarom zou ik je helpen?' zeg ik een beetje arrogant. Ze zucht en een traan loopt over haar wang en valt op de grond. Utau.. ze ziet er zo breekbaar uit. Twijfelend loop ik weer de klas in en ga op mijn plek zitten. De leraar kijkt me boos aan. 'Sorry menneer, Utau voelde zich niet zo lekker dus zijn we even een asperine gaan halen' lieg ik tegen hem. hij knikt en even later komt Utau het klaslokaal weer in. Ze gaat op haar plek zitten en negeert me verder de hele dag.

Als de school uit is loop ik richting mijn vorige basisschool. onderweg kom ik Kukai tegen. 'Yasu!' roept hij terwijl hij naar me toe komt rennen. hij geeft me een knuffel. 'Op weg naar de guardians?' vraagt hij. 'Ja, jij ook?' glimlach ik. Hij knikt en we lopen samen verder.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.