Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 7

Beautiful Nigtmare (compleet)

23 aug 2010 - 14:46

395

1

283



Hoofdstuk 7

Mam komt vijf minuten laten gehaast de kamer in rennen
‘’wat is er aan de hand?’’ vraagt ze geschrokken ‘’Ik denk dat je even moetgaan zitten, het is best een heftig verhaal’’ zeg ik voorzichtig.
Ze gaat op de bank tegen over ons zitten en kijkt ons onrustig aan, voorzichtigbegin in te vertellen met ‘’en daardoor ben ik zwanger’’ eindig ik mijnverhaal, haar ogen worden nog groter dan dat ze al waren en ze komt op me afrennen.
‘’Oh, lieve schat. Het spijt me zo dat ik alleen maar bleef aan werken bleefdenken, en goede moeder had geweten dat er iets mis was’’ zegt ze en knuffeltme bijna plat ‘’dus, hoe lang al?’’ vraagt ze voorzichtig ‘’drie weken’’
‘’We moeten naar het ziekenhuis en echo’s laten maken’’ zegt ze en pakt haarautosleutels ‘’tot zo’’ zegt Tyler en zwaait ons snel even uit.
‘’Is het wel een goed idee om op mijn 16de een kind op te gaanvoeden?’’ vraag ik een beetje zenuwachtig voor alles wat er nog gaat komen.
‘’Het komt echt goed! Ik help je gewoon mee. Het word tijd dat ik jou voor werkenga zetten’’ zegt ze en knijpt in mijn hand.
In het ziekenhuis moeten we even in de wachtkamer zitten, maar omdat het nietdruk is ben ik al snel aan de beurt.
‘’Okay, ga maar liggen dan doe ik wat koud spul op je buik’’ zegt de vrouw dieme helpt, ik ben haar naam alweer vergeten.
Het is inderdaad heel koud, maar niet vervelend ofzo.
‘’Okay, het ziet er allemaal goed uit, als ik jou was zou ik volgende maandweer even langs komen om alles na te laten kijken’’ zegt ze ‘’okay, bedankt!’’zeg ik en sta op, ik maak een afspraak voor een maand later.

Ik lig op bed met muziek aan en denk na.
Ik realiseer me dat mijn leven nooit mee hetzelfde zal zijn, op school zaliedereen er binnen een paar maanden ook achter komen omdat ik dan een enormebuik krijg.
Gelukkig heb ik familie die belooft heeft me te helpen, waardoor ik gewoon naarschool kan gaan en een beroep kan leren.
Klinkt misschien stom, maar als ik een toekomst wil zal dat toch echt moeten.
Morgen ga ik samen met mam shoppen, ze wil me opvrolijken en daarom heeft ze megezegd ‘’koop alles wat je ook maar een beetje leuk vind, maakt niet uit hoeduur’’
Ik kijk nog wat tv en besluit dan maar te gaan slapen, want ik moet morgen weernaar school.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 23 aug 2010 - 15:02: