Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 9

Beautiful Nigtmare (compleet)

23 aug 2010 - 14:49

757

1

240



Hoofdstuk 9

‘’Klaar om naar het ziekenhuis te gaan?’’ vraagt Nick,ik lig tegen hem aan op zijn bed een beetje tv te kijken.
Ik moet naar het ziekenhuis, omdat ik nu al 5 maanden zwanger ben, dan krijg ikte horen of het een jongen of een meisje is en of verder alles okay is.
Ik krijg ook nog te horen wanneer ik ongeveer zal bevallen.
‘’Okay’’ zeg ik en sta op, wat best moeilijk gaat omdat ik nu als best eengrote buik heb. Nick kijkt lachend toe hoe ik een wanhopige poging doe metvoorover buigen om mijn blackberry te pakken die net op de grond heb latenvallen ‘’Dat gaat je niet lukken, ik help je wel’’ zegt Nick en pakt mijntelefoon op ‘’thanks’’ zeg ik glimlachend en loop achter Nick aan naar beneden,daar staat Denise in de keuken.
‘’Wat heb je liever een jongen of een meisje?’’ vraagt ze nieuwsgierig ‘’maaktme niks uit, als het maar gezond is’’ ‘’helemaal waar’’ zegt Kevin Sr die dekrant zit te lezen.
‘’We gaan’’ zegt Nick ‘’okay, sms me als je het weet!’’ zegt Denise tegen mij‘’Komt goed’’ zeg ik en loop naar buiten.

‘’Okay, de baby is helemaal gezond en ziet er zo uit als het zou moeten met 5maanden. Dan zal ik nu even voor je kijken wat het geslacht is’’ zegt deverpleegkundige ‘’het is een meisje’’ zegt ze even later ‘’en je bentuitgerekend op 13 november’’
‘’Ik weet zeker dat het net zo’n mooi meisje word als jij’’ zegt Nick zachtwanneer we buiten de kamer staan, ik glimlach en geef hem blozend een knuffel‘’Wat voel ik?’’ roept Nick ineens verbaasd ‘’Ze schopt’’ antwoord ik droog‘’oh, tuurlijk. Was ik even vergeten’’
Lachend lopen we het ziekenhuis uit en rijden terug naar huis, onderweg sms ikDenise en mam dat het een meisje is.
Ik ben eigenlijk heel blij dat het een meisje is, ik weet niet waarom maar ikvind het gewoon heel leuk.
Maar, als het een jongen was geweest had ik het ook leuk gevonden!
Nu ik weet wat het word kan mooi beginnen met kleertjes kopen, een babykamermaken we nog niet.
Ik heb een hele grote kamer, en omdat ze ’s nachts ook zal huilen en eten moethebben, is het handiger dat ze eerst een plek op mijn kamer krijgt.
Ik wil haar zelf namelijk zo veel mogelijk opvoeden, dus ook ’s nachts.
‘’Weetje, 13 november. Toen was ook een van jullie concerten in Nederland waarik heen was’’ zeg ik lachend
‘’Echt? Grappig’’ zegt Nick, hij parkeert de auto op de oprit voor het Jonashuis.

‘’Vanessa!’’ roept ineens iemand, ik kijk op en zie Danielle in de deuropeningstaan, Danielle Jonas , ja.
‘’Daan!’’ roep ik en loop naar haar toe ‘’Ik heb je gemist, hoe lang is hetgeleden dat ik je voor het laatst zag? 4 maanden ofzo’’ zegt ze en geeft me eenknuffel ‘’Dus, het word een meisje’’ zegt ze, ik knik.
‘’Te gek! Morgen ga je met me mee naar het winkelcentrum en dan gaan we heelveel schattige roze baby jurkjes kopen’’ zegt ze enthousiast ‘’okay, danspijbel ik van school’’ zeg ik nog enthousiaster ‘’Ja! High five’’ roeptDanielle wat een lachbui veroorzaakt, nadat we uitgelachen zijn lopen we naarbinnen waar Denise opgewonden op me af komt rennen.
‘’Wat leuk! Een dochter, heb je al namen bedacht?’’ vraagt ze, ik schud mijnhoofd ‘’Niet echt, eigenlijk’’ zeg ik ‘’Ik ga! Jij redt je wel hé?’’ vraagtNick lief ‘’Zeker’’ zeg ik, Nick gaat vandaag, morgen en overmorgen samen metJoe en Kevin hun nieuwe album opnemen!
‘’Okay, we gaan je helpen! We gaan dé perfecte naam bedenken’’ roept Denise, wegaan aan de eettafel zitten, die zoals gewoonlijk vol staat met zelfgebakkeneten en drinken.
Alle drie achter een laptop, opzoek naar sites met babynamen.
‘’ jeetje wat een boel namen’’ mompel ik, en zucht ‘’Inderdaad, ik wist nietdat het zo moeilijk was om een naam te bedenken’’ zegt Danielle.
‘’Het is niet moeilijk! Je moet namen opschrijven die je aanspreken, en dan iser één naam die eruit springt, en dat is de perfecte naam voor jou baby’’verteld Denise ‘’Goed, dan moet ik dus eerst een lijstje maken met namen die mehet meest aanspreken’’ bedenk ik hard op en open een word venster.
Een half uur later kijk in naar het scherm, gevuld met een lijst van 3 namen,die allemaal iets voor me betekenen.
‘’Sophie’’ zeg ik dan, als besluit, Denise glimlacht ‘’Ik hoopte al dat je datging zeggen’’ zegt ze, Danielle geeft me een knuffel ‘’Gefeliciteerd! Jedochter heeft officieel een naam’’ zegt ze.
‘’Tijd voor mijn zelfgebakken roze taart, om het te vieren’’ roept Deniselachend, ze had van te voren al een roze taart gemaakt, vertelde ze omdat zeeen soort voorgevoel had dat het een meisje zou worden.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 23 aug 2010 - 15:08:
Whahha je had haar; Nicky moeten noemen