Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 13

Beautiful Nigtmare (compleet)

23 aug 2010 - 14:52

894

0

242



Hoofdstuk 13

’Zou je misschien Sophie even vast kunnen houden? Dan pak ikeven wat drinken’’ vraag ik ‘’Tuurlijk’’ zegt Shelly, ik leg Sophie bij haar opschoot en loop naar beneden, ik pak twee blikjes cola uit de koelkast en maakeen flesje melk voor Sophie.
Ik loop weer terug naar boven en ga naast Shelly zitten ‘’Vaness, ben jeboven?’’ hoor ik Danielle vragen ‘’Ja, kom maar’’ Danielle komt de kamer binnenlopen ‘’Hé ik ben Danielle’’ ‘’Weet ik’’ zegt Shelly lachend ‘’Ik ben Shelly’’zegt ze, ze geeft Sophie weer aan mij en ik geef haar de fles.
‘’Ik moet gaan’’ zegt Shelly ineens ‘’oh, okay. Ik zie je op school wel weer’’zeg ik, maar het heeft niet veel zin meer want Shelly is al weg.
‘’Okay, dat was raar’’ mompel ik.
‘’Inderdaad! Maar wat ik dus wou vragen, ken je Demi Lovato?’’ ‘’Zeker! Ik houdvan haar muziek’’ roept ik enthousiast ‘’Ze is nu bij Nick, Joe en Kevin. Komje ook?’’ ‘’Ik kan niet, er is niemand thuis en ik kan Sophie niet achterlaten’’ zeg ik een beetje balend ‘’Neem haar maar mee! Ze hebben al uitgebreidover je verteld, dat ze het zo knap vinden dat je helemaal zelf voor Sophiegaat zorgen en dat als ze Logan zien, ze hem een klap gaan verkopen’’ verteldDanielle ‘’Demi was het er helemaal mee eens’’ vult ze aan ‘’okay, is goed’’zeg ik en leg Sophie op mijn bed, ze maakt vrolijke geluidjes waar ik helemaalgelukkig van kan worden.
Ik pak de Maxi Cosi geval, zo’n stoeltje met hengsel, en leg Sophie erin.
‘’Nog even schoenen aan doen en dan ben ik klaar om te gaan’’ zeg ik ‘’okay, iksms Nick wel dat hij Elvis even rustig moet houden omdat we eraan komen’’ zegtDanielle en pakt haar telefoon.
Ik loop naar de kast en pak een paar mooie laarzen, die trek ik aan en hang deMaxi Cosi aan mijn arm.
Nog steeds maakt Sophie vrolijke geluidjes, ik kijk naar haar.
Ze is echt een mooie baby, het voelt goed om haar zo vrolijk te zien in datlieve roze pakje dat ze aan heeft.
We lopen naar de overkant en bellen aan, Joe doet de deur open en geeft me eenknuffel ‘’Hoe gaat het met je?’’ vraagt hij ‘’Goed hoor’’ zeg ik ‘’En metSophie?’’ ‘’Super’’ antwoord ik.
Ik loop door naar de woonkamer waar Nick, Kevin en Demi zitten.
Best raar om je rolemodel hier gewoonin de woonkamer te zien zitten.
‘’Hé ik ben Demi’’ zegt ze en loopt naar me toe ‘’Vanessa’’ zeg ik en geef haareen knuffel ‘’Wat een schatje!’’ roept ze en wijst naar Sophie, ik glimlach envraag Demi of ze haar wil vasthouden ‘’Zeker!’’ roept ze, Demi gaat op de bankzitten en ik leg Sophie voorzichtig bij haar op schoot.
‘’Demi, lachen!’’ roept Danielle en maakt weer een foto.
Als ik over een paar dagen tijd heb ga ik een fotoboek maken vol met allefoto’s die er genomen zijn.
Dat lijkt me wel leuk voor later, dan kan Sophie precies zien wie toen mijnvrienden waren enzo.
‘’We moeten nog steeds Camp Rock kijken, de vorige keer moesten we met haastweg omdat Vanessa naar het ziekenhuis moest’’ zegt Kevin ineens ‘’Dan kijken wegewoon nu! Hij ligt hier nog wel ergens’’ roept Joe en gaat opzoek naar de dvd.Een paar minuten later zitten we met zijn allen camp Rock 2 te kijken, behalveSophie natuurlijk want die ligt te slapen.
De film is bijna afgelopen als Sophie begint te huilen, ik loop snel naar haartoe maar ze blijft maar door huilen.
‘’Ik kom zo weer, even naar buiten’’ zeg ik en pak de Maxi Cosi op, ik hang hemvoorzichtig aan mijn arm en doe de deur open.
‘’Ik ga met je mee!’’ roept Nick en staat op, samen lopen we een stukje door destraat tot Sophie een beetje rustiger word.
We gaan op een bankje zitten en wachten tot Sophie weer in slaap valt zodat zeeen hele poos niet zal huilen.
‘’Shit!’’ roep ik, wanneer ik Logan aan de overkant van het park zien staan‘’wat is er aan de hand?’’ vraagt Nick verbaasd ‘’Die jongen daar, dat isLogan’’ zeg ik ‘’Blijf hier, ik ga nu met hem praten’’ zegt Nick serieus envoor ik het door heb is hij weg. Ik zie dat Nick Logan een duw geeft en metenorme gebaren boos tegen hem begint te schreeuwen.
Ik til de Maxi Cosi met Sophie erin op en loop snel naar ze toe, tegen de tijddat ik bij ze ben is zijn ze aan het vechten.
Mensen die kijken wat er aan de hand is en zien dat dé brave Nick Jonas aan hetvechten is beginnen foto’s te maken en te filmen, maar het lijkt Nick niks uitte maken ‘’Nick! Stop nou’’ roep ik, ze kijken allebei op en Logan kijktverbaasd naar Sophie wanneer hij me ziet staan.
‘’Nick, kom. We moeten weg hier’’ zeg ik en sleur hem aan zijn arm mee.
‘’Gek! Wat heb je nou gedaan, iedereen was aan het filmen en foto’s maken’’roep ik wanneer we een weer terug lopen naar de kant van het park waar wijwonen. ‘’Maakt me niet uit, die jongen heeft je pijn gedaan en dat sta ik echtniet toe!’’ zegt hij serieus.
Ik kijk hem aan en zie dat hij het meent, ik zie ook dat hij boven zijn ogeneen wondje heeft dat bloed en zijn oog is een beetje opgezwollen.
‘’Echt hoor!’’ zegt hij ‘’Dankje’’ zeg ik dan ‘’Voor wat?’’ ‘’Nou, dat je hemgeslagen hebt. Ik had het niet betergekund’’ Ik pak Nick zijn hand vast en lachend lopen we terug naar huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.