Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Shugo Chara » Midnight desire (Shugo chara) » 05: Quess I can't refuse.

Midnight desire (Shugo chara)

23 aug 2010 - 14:53

361

2

309



05: Quess I can't refuse.

yo

'Nou.. het ligt nogal moeilijk..' begin ik. De Guardians kijken me allemaal bezorgd aan. 'Het gaat over.. Ikuto' zeg ik met moeite. Ik zie Amu verschrikt kijken. Tadase knikt begrijpelijk. 'Ik zit bij ene Utau Tsukiyomi in de klas, waarschijnlijk dus het zusje van Ikuto' begin ik. 'Ze vertelde me dat Ikuto gevangen was en gebruikt word voor een project om de embryo te vangen.' zeg ik. ze knikken. 'Ze hebben zijn viool gevuld met X-energie, dat is de energie van X-eieren, hij word bestuurd door de viool en daarmee willen ze de embryo vangen' verteld Nagihiko. Ik kijk verschrikt. Dat is wreed..

'We zijn bezig hem te bevrijden, maar we hebben daar meer hulp bij nodig' hoor ik een stem achter me zeggen. ik draai om. 'Utau-chi!' roept Yaya. ik kijk haar verbaasd aan. wat doet zij nou weer hier? 'Hij blijkt even zichzelf weer te zijn als Amu of ik tegen hem praten, omdat hun speciale personen voor Ikuto zijn, maar het helpt dus maar voor een seconde of 2' zegt Tadase.

'Is er iemand die nog specialer is voor hem dan Tadase en Amu?' vraag ik. Ze knikken allemaal. 'Jij' zegt Nagihiko. 'Dus we vragen het nog een keer, wil je ons alsjeblieft helpen?' Utau heeft een hele verdrietige blik in haar ogen, bijna een smekende blik. 'No way! door die Stray cat zijn mijn ouders vermoord, en hij heeft mij gewoon achtergelaten!' roep ik. ik sta op. het word me teveel. Ik ren weg de tuin in. ergens achter een boom ga ik zitten ik knuffel mijn benen. Dit is wie ik echt ben, een meisje die bang is voor de echte waarheid 'Yasu-chan' hoor ik een bekende stem naast me zeggen. Ik voel dat hij zijn arm om mijn schouders heen slaat. Nagihiko. 'Nagi, ik kan er niet tegen, ik mis mijn ouders, en Ikuto..' zeg ik. 'Wil je ons alsjeblieft helpen?' vraag Nagihiko smekend, tegen hem kan ik geen nee zeggen. Ik knik en knuffel hem. 'Hem lukt het altijd!' hoor ik iemand roepen van een eindje verderop. ik grinnik. Dit gaat moeilijk worden, en uiteindelijk, als we hem gered hebben wil ik opnieuw beginnen, met alles.


Reacties:


bonita105
bonita105 zei op 10 mei 2011 - 17:52:
snel verder en graag een melding


Sunrise
Sunrise zei op 7 okt 2010 - 21:19:
Leuk leuk!
Ga snel verder!
En geef je dan een melding?