Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 14

Beautiful Nigtmare (compleet)

23 aug 2010 - 14:54

743

0

256



Hoofdstuk 14

’Nick? Wat heb je gedaan?’’ vraagt Joe verbaasd, maar Nickreageert niet en loopt gelijk door naar de keuken ‘’Hij heeft met Logangevochten’’ zeg ik ‘’Kun je even op Sophie letten, ik ga even bij Nickkijken?’’ vraag ik aan Danielle ‘’Natuurlijk’’ zegt ze, ik zet de Maxi Cosinaast haar neer en loop naar de keuken.
Nick staat te prutsten met pleister en schoonmaakspul, terwijl hij ondertussenprobeert een stuk ijs op zijn oog te houden.
‘’Dat gaat je niet lukken’’ zeg ik lachend en loop naar Nick toe, ik zeg dathij moet gaan zitten en ga voor hem staan.
‘’Okay, houd deze eens vast’’ zeg ik en zorg dat hij het ijs op zijn oog houd,met een doekje maak ik het wondje schoon en plak er een pleister op.
‘’Laat eens zien?’’ vraag ik, Nick doet het ijs van zijn oog af ‘’Wow’’om zijnoog heen is het helemaal blauw en opgezwollen ‘’Je moet het ijs erop houden,dan gaat de zwelling sneller weg’’ zeg ik ‘’Dankje’’ zegt hij daarna ‘’Graaggedaan’’.
We lopen terug de kamer in waar Demi en Danielle met Sophie aan het spelen zijnen Joe en Kevin met één of ander spel bezig zijn.
‘’Heeft ie hem een beetje goed geraakt?’’ vraagt Joe nieuwsgierig ‘’Zeker! Ikhad het niet beter gedaan. Je kan het trouwens wel zien want er waren welveertig mensen die het gefilmd hebben’’ zeg ik.
Joe loopt gelijk weg om zijn laptop te halen en een filmpje op te zoeken

‘’Ik ga maar weer eens, ik moet Sophienog even in bad doen’’ zeg ik na een gezellige middag met Nick, Joe, Demi,Kevin en Danielle.
Nick loopt met me mee naar de deur en geeft me een knuffel, ik zie de restvanuit de woonkamer door het kiertje van de deur nieuwsgierig meekijken.
Nick drukt een kus op mijn wang en doet de deur voor me open ‘’Doei’’ zeg iknog en loop terug naar de overkant.
Ik zie dat mam net weer thuis is en dat pap nog steeds aan het werk is, ook Tyleris net terug van school.
Mam zit beneden te werken en Tyler hangt languit voor de tv.
‘’Hé, ik ga even Sophie in bad doen’’ zeg ik ‘’Okay, als er iets is moet jeroepen!’’ roept mam me nog na.
Voorzichtig haal ik Sophie uit de Maxi Cosi en leg haar op het kastje waar eensoort kussen op ligt zodat je haar luier kan verschonen en haar aan kan kleden,ik doe voorzichtig haar kleertjes en luier uit en laat warm water in het badje stromen.
Ik heb het badje in mijn eigen bad gezet zodat ik haar goed vast kan houden, enzodat het niet te hoog staat omdat ik zelf niet zo groot ben.
Ik ga op mijn knieën naast mijn bad zitten en was voorzichtig haar kleinelichaampje daarna houd ik haar met één hand stevig vast zodat ik een handdoekkan pakken, die hang ik over mijn schouder en til Sophie op.
Ik loop weer terug naar het kastje met het kussen en leg haar daarop neer, ikdroog haar af en doe een luier bij haar om.
‘’Nu gaan we even leuke kleertjes voor je zoeken’’ zeg ik zacht en loop naarmijn kast, waar ook de kleren van Sophie in liggen.
Ik kies voor een zwart trainingspakje, en doe de roze sokjes die ik metDanielle gekocht heb bij haar aan.
Daarna loop ik met Sophie in mijn armen naar beneden en ga met haar op de bankzitten om haar een flesje melk te geven.
‘’Weetje wat je zou moeten doen?’’ vraagt mam ineens ‘’Met haar naar babyzwemles gaan, ik heb dat ook met jou gedaan en je vond het altijd erg leuk!’’zegt ze ‘’Dat is wel een goed idee..’’ zeg ik ‘’maar ik denk dat ik nog evenmoet wachten tot ze een paar maanden ouder is’’ zeg ik, mam knikt en loopt weerweg.
Sophie heeft ondertussen haar flesje op, dus die leg ik in de vaatwasser en gaopzoek naar de speen die mam gekocht had omdat hij bij het I Love My Momrompertje past, die stop ik in Sophie’s mondje en niet veel later valt ze inslaap.
‘’Jongens, je vader en ik hebben vanavond een feest van zijn werk, die is bijna4 uur rijden hier vandaan, dus vannacht blijven we in een hotel en dan komen wemorgen avond naar huis’’ zegt mam ‘’Fijn dat jullie daar nu mee komen’’ zegtTyler bot ‘’Sorry, we waren het vergeten te vertellen door alleomstandigheden’’ ‘’Fijn. Wanneer gaan jullie?’’ vraag ik ‘’Nou, nu zoongeveer’’ zegt mam ‘’oh, veel plezier’’ zeg ik een beetje bot omdat ik hetvervelend vind dat ze ermee komen wanneer ze al weg moeten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.