Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ťn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Muse » They're taking me far away » the day before

They're taking me far away

24 aug 2010 - 10:14

365

6

385the day before

Muse komt bijna ieder jaar terug naar het wembley stadium (londen) om daar een geweldig concert te geven. het concert is blijna afgelopen...

Het was een heerlijke warme zomerse zaterdagavond, en ik had pas een zwaar concert in Wembley achter de rug. Ik zwaaide nog een keer naar het publiek en ging daarna achter de andere 2 aan naar de deur die achter in het podium verstopt zat (waar we net ook door naar binnen zijn gegaan). Toen we in het hotel waren, plofte ik meteen op één van de fluweel-beklede banken in de lobby, terwijl Matt en Chris de kamers regelden.
Toen ze alles geregeld hadden kwamen ze naar mij toe. Matt vroeg wat er aan de hand was. I voelde me eigenlijk bet moe, maar ik was er zeker van dat zij dat ook waren. Normaal regel ik de kamers, maar ik was veel te moe om nog een stap te verzetten. Uiteindelijk stond ik op en zei ik dat ik moe was en dat dat alles was. Toen we naar onze kamers liepen, kwamen we nog een groep muse-fans tegen die nog graag een handtekening en een foto wilden. Dat den we nog snel even (je kunt je fans toch niet teleurstellen?). Ik plofte op het bed, bleef even liggen, en besefte dan dat ik nog aangekleed was, mijn tanden niet had gepoetst en mijn nachtcrème nog niet op had gedaan. Ik liep naar de badkamer en keek in de spiegel die boven de wasbak hing. Vanuit de spiegel zag ik dat d badkamer helemaal wit was, witte tegels, witte handdoeken, witte wc. Het was bijna klinisch, maar een aantal gouden randen maakten het weer elegant en deftig. Ik poetste snel mijn tanden en deed mijn crème op.
Toen besefte ik dat ik morgen al om 7 uur moest opstaan voor het vliegtuig naar Amerika, we krijgen ook nooit rust! Dat is iets wat ik weleens vervelend kon vinden aan dit werk. Maar aan de andere kant is het ook altijd heel leuk om naar Amerika te gaan, het is daar altijd zo groots, en het publiek is daar ook anders. Ik kleedde me uit totdat ik alleen nog maar in mijn Calvin Klein onderbroek stond en ging op bed liggen. Het was veel te warm om de dekens te gebruiken, ik deed mijn ogen dicht.


Reacties:

1 2

VeraLMuse
VeraLMuse zei op 25 april 2011 - 15:02:
dankjee misschien ga ik maar weerens verder na bijna een jaar


dobbyenwinky
dobbyenwinky zei op 25 april 2011 - 11:33:
Heel heel leuk geschreven!


VeraLMuse
VeraLMuse zei op 24 aug 2010 - 12:50:
oja over de calvin klein onderbroek: ik heb een plaatje Van Dom waarbij hij een foto heeft gemaakt van zijn hond die langs zijn heup ligt in bed. er stond Calvin Klein op zijn boxer ^^


VeraLMuse
VeraLMuse zei op 24 aug 2010 - 12:48:
is goe jullie krijgen melding ^^


SaarForYou
SaarForYou zei op 24 aug 2010 - 12:10:
Awh! museeeee, <3. verder, melding? calvin Klein onderbroek?