Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Charmed » the Power Of The Next Genaration » Het boek

the Power Of The Next Genaration

24 aug 2010 - 11:17

576

0

294



Het boek

Het boek blijkt een verhaal te zijn, maar Prue merkt dat ze onredelijk boos word als er iemand aan het boek zit. maar als ze thuiskomt blijkt er een nog ergere verassing te wachten

Vaag voel ik hetzelfde gevoel dat ik krijg als ik door the Book of Shadows blader. Het magische gevoel van verbondenheid. Ik open het boek op de eerste pagina. Op de pagina staat een tekening van negen personen zonder gezicht, naast elkaar. Op het eerste gezicht lijken de wezens uit water en lucht te bestaan, maar de middelste bevat geen spoortje lucht, maar waar de andere lucht hadden had zij vuur. Het was besloten, dit zou mijn cadeau worden. ‘Wyatt, Chris. Ik heb besloten wat mijn cadeau gaat worden.’ Roep ik. Ik kijk niet op van mijn boek. Ik sla de volgende pagina open en las de inleiding.

The Power Of The Next Generation.

In Atlantis waren alle mensen onderverdeeld in vier groepen. Lucht, Water, Aarde en Vuur. Voor deze woorden gebruikt werden om de elementen aan te geven. Waren het beschermgeesten. De beschermgeest Lucht hield van kalme wijze mensen met een talent voor helen. Hij schonk hun de kracht om te helen en te verplaatsen. Water zocht zijn beschermelingen onder de emotionele mensen, die hun medemens wilden beschermen. Zij schonk haar beschermelingen. De kracht om te verdedigen. Aarde hield van mensen die zich afzijdig hielden, onbuigbaar als steen. Hij schonk hun de zegen van onwetendheid, maar Vuur zij hield van machtige gewetenloze wezens. Zij schonk hun kracht om hun macht en invloed te vergoten. Water zag de pijn, die Vuur’s beschermelingen aanrichten en overlegde met Lucht en Aarde. Aarde weigerde hulp. Hij zou zich afzijdig houden. Lucht en Water sloten een verbond. De Beschermelingen van Water zouden de monsters van Vuur tegenhouden. De beschermelingen van Lucht zouden de Waters strijdkrachten met raad en hun helende krachten. De oorlog woedde en er kwam geen einde aan. Water kreeg drie dochters. Vuur kreeg twee zonen. Haar oudste zoon was van een Vuurkrijger, de meest gewetenloze die er was, maar haar jongste zijn werd geboren uit een korte relatie met een water krijger. Water keek bezorgd neer op het strijdveld en haar hard bloedde voor de slachtoffers. Haar dochter vochten voor het goede en waren zij werden de grote Machten genoemd. De oudste dochter trouwde haar Lucht Beschermer. De jongste dochter trouwde een Aarde. Maar de middelste dochter en knappe jonge vrouw, met een behulpzaam hart werd verleid door een vuurspion. Zij raakt verliefd en trouwden. De kinderen, die uit de dochters kwamen werden The Power Of The Next Generation genoemd. Over hun gaat dit boek.

‘Prue?’ Wyatt legt zijn hand op mijn schouder. ‘Wat wou je hebben?’ Vroeg Chris, die achter hem verscheen. Ik hou het boek omhoog en glimlach. Chris strekt zijn hand uit en pakt het boek uit mijn handen. Tot mijn verbazing moet ik moeite doen hem niet aan te vliegen en mijn boek terug te pakken. Als Wyatt het boek van Chris overneemt, materialiseert er een energiebal in mijn hand. Snel druk ik hem uit voor mijn neven hem zien. Nu wordt ik toch wel een beetje bang van mijn reactie. Ze gaan het boek aan me geven, niet afpakken. Hou ik mezelf voor. Als Wyatt het boek open, vraag ik of het boek krijg. Wyatt knikt en geeft me het boek. ‘Kom dan gaan we afrekenen.’ Zegt Chris. We lopen naar de kassa en Bianca rekent het boek af. We nemen afscheidt en stappen in de auto. Als we bij de Vila aan komen. Ren ik naar binnen, terwijl ik roep: ‘Mam moet je kijken wat ik..’ geschrokken stop ik met praten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.